Популарната Натали ЛО!!

• Креатор на темата Креатор на темата ФорцаМилан
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дечки опасна е работава!!!!

Темава ќе има повеќе постови од таа за Чак Норис!!!!

Ќе падне крв !!!!

Абе Меги ,те сфаќам, и јас би се радвел со маицата на мојот омилен пејач да ја добијам, али со потната крпа, КОЛКУ САМО НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!:nenene::nesvest:

добро бе така се погодила ситуацијата, адолесцентот добил мокра крпа... да и фрлел излижана флаша пиво и со тоа ќе си се задоволела.

ама па од друга страна без смисла е да понижуваш дете кое е 5-10 години пократко на земјината подлога од тебе... па дури и исто годиште да си, едноставно донт гив а факинг дем, така се покажува класата на еден човек.
работете нешто продуктивно, она бар си освоила пешкир(тоа е трофеј за нејзе), сеа тој пешкир со знојот од Слаткар ќе заврши на Ибеј :smir:

:icon_roll

Браос еј шо напраивте, се истакнавте со темава и со групата.
Тоа што ВИЕ не сакате одредена особа, не треба да значи дека никој не треба да ја сака.
Toa што некој паѓа у несвест пошо ја има потта од својот идол или што и да и е, не е причина за исмевање.

Искрено, мене повеќе сте ми ВИЕ смешни и патетични отколку она.
Нејзе можам да ја сфатам и можам да ја разберам, вас од друга страна, не можам.
Ебате ниското его што го имате па што мора да си го полните на девојчиња ко Натали.
Браво, нормални сте, ако веќе сфршивте на тоа, ќе ви го обесиме сеа по еднашка..
Магде те подджувам, веќе претеравте стварно. Ај што е девојчето нетокму што има фетиш за влажни крпи ок ама вие од другата страна се немате видено кои глупости само ги тресете.

Стварно еј. Дај најдете некој полнолетен за ремет, во право е Магде.
Башка, заврши еуфоријата. Ја заклучувам темата. Дајте машки фан на Слаткар што фатил пешкирче, по можност да е полнолетен :)

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom