Поправен испит

• Креатор на темата Креатор на темата RazerOptic
  • Време на започнување Време на започнување
Одите бе учите, паѓал у депресија, како ме нервираат вакви лилииили....како билогија доби бандера? Тешко ќе биде на полагањето и ќе ја буташ годината...

нема шанси да те паднат, задолжително е средното сега ќе те пуштат. ако си бил мирен немаш гајле. кај мене на сколиа кепнаја неколку души само заради шо беа бараби (не се држеше час од ниф), епа ако си од овие вторите тешко тебе :unsure:

мислам дека Исцелителот имаше добар одговор на ова прашање во некоја емисија само не можам да го најдам :D

мислам дека Исцелителот имаше добар одговор на ова прашање во некоја емисија само не можам да го најдам :D

хаха од студен му беше поставено прашањето, демек зборот му беше седни научи.:tapp: хахаха кога рече само во чернобил стиснале некое дугме и експлодира централата :pos::facepalm: хахахаахххх

Аааа ми текнува на што мислиш. На тоа клипчето кај што исцелитолов збори како некој кој не учел се запослил во Чернобил и стиснал некое дугме и летнала централата у ваздух :D Сум се прснал на смеење кога го видов тоа. Еве линк нека го видат сите па нека им се разубави денот малце.

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu
Па активирај се малку, распрашај се шо ќе има најмногу на кои теми да обрниш внимание.
Јас имам полагано класен испит во средно, па за секој предмет одделно си одев и со професорите се договарав шо да учам т.е. на кои теми најмногу да обрнам внимание,кои им се побитни таму.
Плус крај краева ако ти е само за да поминиш нема тебе да те исцедат како за 5ка за да ти пишат 2ка.

Аааа ми текнува на што мислиш. На тоа клипчето кај што исцелитолов збори како некој кој не учел се запослил во Чернобил и стиснал некое дугме и летнала централата у ваздух :D Сум се прснал на смеење кога го видов тоа. Еве линк нека го видат сите па нека им се разубави денот малце.

хахаха баш ме интересира во шо зјапа долу лево цело време.
извинете за офтопикот :D

хахаха баш ме интересира во шо зјапа долу лево цело време.
извинете за офтопикот :D
Најверојатно таму има некој монитор кај што ги чита СМС-ите, плус изгледа има и малце трема да глеа право во камерата цело време:) Најјако ми е кога му праќаат СМС-и со заебанции (невистинити и смешни проблеми) и овој се труди да ги решава. Најсмешно на мене ми беше кога му стигна порака со текст- Тато облака кимоно и сите не тепа по дома. Помогни ни. :D

Која година си? научи ги основните работи, не е тоа тешко да му се сневиди.

кај мене у прва тие шо полагаа математика на пример имаа прости задачи, од типот развиј ја формулата а плус б на квадрат итн. Научи Кулонов закон, Њутнови закони и доста ти е.

доста ги лажеш децата, во ЈБТ се иде на полагање ако имаш 4ка што автоматски значи и 2 месеца депресија !!!

Најверојатно таму има некој монитор кај што ги чита СМС-ите, плус изгледа има и малце трема да глеа право во камерата цело време:) Најјако ми е кога му праќаат СМС-и со заебанции (невистинити и смешни проблеми) и овој се труди да ги решава. Најсмешно на мене ми беше кога му стигна порака со текст- Тато облака кимоно и сите не тепа по дома. Помогни ни. :D

на кој канал држи емисија ? ќе го мрдниме во дупење :D

на кој канал држи емисија ? ќе го мрдниме во дупење :D
Одамна го немам гледано ама мислам дека е на Едо или АТВ. Патем кажано ми текна на уште една смешна порака:
-Лечите ли од камен во желудник?. Кога овој исцелителов ја прочита пораката рече само: првпат слушам за ова али камен може секаде да се створи во денешно време бидејки денешнава храна не е како онаа од пред 50 години. Сега има генетски инжинеринг адитиви зачини и што уште не во неа :pos:

Се скинав од смеење не ми беше гледано ова :pos:.
ОН абе дете дај бе и ти не ме смеј во депресија паднал, ако си бил мирен на час како што ти кажаа членовите нема шанси да паднеш. 8 души оваа година од моето одд отидоа по математика во јуни кај нас така е во јуни се оди, и половина ги пуштиле на половина им рекле во авгус пак.

i ja bi padnal u depresija da nemozam 2ka da izvadam u sredno......pred samoubistvo takva depresija

Ја ме ја:D
До сега учев, на 27 правам физика, од искусниве ако може да ми кажат какви прашања имале?
И како се одвива сакам да знам.

оваа и сличните на неа НИКАКО не треба да бидат пуштени - а не пак да завршат факултет и да се куропецаат со диплома
ова е брука не само за образованието туку и за државата

zdravo мe interesira dali nutrificirana diploma znaci da ti bide priznaena vo stranstvo?kolku sto sm slusnala takva diploma imaat studentite od Elektro fakultetot vo SK.me interesira dali nekoj ima vakva diploma i dali moze da se nutrificira diplomata i kolki cini seto toa?pozdrav
:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom