Messanger
Аскер
Одите бе учите, паѓал у депресија, како ме нервираат вакви лилииили....како билогија доби бандера? Тешко ќе биде на полагањето и ќе ја буташ годината...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
мислам дека Исцелителот имаше добар одговор на ова прашање во некоја емисија само не можам да го најдам![]()
Аааа ми текнува на што мислиш. На тоа клипчето кај што исцелитолов збори како некој кој не учел се запослил во Чернобил и стиснал некое дугме и летнала централата у ваздухмислам дека Исцелителот имаше добар одговор на ова прашање во некоја емисија само не можам да го најдам![]()
Аааа ми текнува на што мислиш. На тоа клипчето кај што исцелитолов збори како некој кој не учел се запослил во Чернобил и стиснал некое дугме и летнала централата у ваздухСум се прснал на смеење кога го видов тоа. Еве линк нека го видат сите па нека им се разубави денот малце.
Најверојатно таму има некој монитор кај што ги чита СМС-ите, плус изгледа има и малце трема да глеа право во камерата цело времехахаха баш ме интересира во шо зјапа долу лево цело време.
извинете за офтопикот![]()
Која година си? научи ги основните работи, не е тоа тешко да му се сневиди.
кај мене у прва тие шо полагаа математика на пример имаа прости задачи, од типот развиј ја формулата а плус б на квадрат итн. Научи Кулонов закон, Њутнови закони и доста ти е.
Најверојатно таму има некој монитор кај што ги чита СМС-ите, плус изгледа има и малце трема да глеа право во камерата цело времеНајјако ми е кога му праќаат СМС-и со заебанции (невистинити и смешни проблеми) и овој се труди да ги решава. Најсмешно на мене ми беше кога му стигна порака со текст- Тато облака кимоно и сите не тепа по дома. Помогни ни.
![]()
Одамна го немам гледано ама мислам дека е на Едо или АТВ. Патем кажано ми текна на уште една смешна порака:на кој канал држи емисија ? ќе го мрдниме во дупење![]()