Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пак се изнадудла и после се лути!Anonymus1 напиша:ok si e IZVINI TI moja greshka vo razbiranjeto na tvojot post inache drzham vlaga jas ne sum takov da ne trbam zafrkancii SORRY
![]()
)Мистичен напиша:Пак се изнадудла и после се лути!Anonymus1 напиша:ok si e IZVINI TI moja greshka vo razbiranjeto na tvojot post inache drzham vlaga jas ne sum takov da ne trbam zafrkancii SORRY
![]()
)

Мистичен кога некој знае да каже извини тоа јас го сметам за доблест а не за дудлање и тоа извинување е порати мојот пост во кој се налутив а ако мислиш дека дудлам ок си е тоа си е твое право јас си знам најдобро нели?Мистичен напиша:Пак се изнадудла и после се лути!Anonymus1 напиша:ok si e IZVINI TI moja greshka vo razbiranjeto na tvojot post inache drzham vlaga jas ne sum takov da ne trbam zafrkancii SORRY
![]()
)

хахахахха еко насмеал си ме до гола кожа посссс :lol: :lol: :lol: :lol:Eko1 напиша:A i da dudlash pak shto ima veze..... kako veli onaa starata narodna izreka: Koj dudla zlo ne misli :lol: