Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде бе Хас нека го заврши мечот 5 меч топки веќе има.. Не за друго, го иам 3:1 точен резултат. :D

Надал 27,5+
Кириленко 1
Хас Т3:1
Реал 1 и 3+
Барса 1 и 3+
Баерн 1 и 3+
Мајорка 1
--- надополнето: 1 јуни 2013 во 19:11 ---
Леле Хас 10 меч топки не искористи веќе.. Ако му го земат сетот нека го ебат после!
--- надополнето: 1 јуни 2013 во 19:32 ---

ХАС И МНОФИС ДА СЕ ФАТАТ ПОД РАКА И ЗАЕДНО ДА СЕ ФРЛАТ ВО ПЕКОЛОТ! ГЛУПА ШВАБА УМРЕНА 12 ЕБАНИ МЕЧ ТОПКИ НЕ ИСКОРИСТИ. ДА НЕ ЗАИГРАШ ВЕЌЕ ТЕНИС БЕ ПИЗДО!

Verdasco +39,5
Kvitova +20,5
Paire 1
Haas 1
Janowicz 1
Kirilenko 1
Тука само Квитова +

Вердаско +
Скиавоне +
Јанович
Хас
Ивановиќ
Цонга
Монфис
Радванска

МАЈКА МУ ЦРНЕЧКА ДА ЈА ЕБАМ ЧАК! 2-0, меч топки неискористени...:tapp:

3 дена по ред по една...

Па па па, какви 3-4 дена...
Таман ке уплатев дека тим дава уште еден гол, или ке попијат црвен(Мексико, Њујорк Ред Булс) или ке се затворат...

И така, си чекам овде тим1, и баш фино, си дадоа гол во 13-та минута, и арно, почнаа да си промашуваат, да лежат по терен, да се караат меѓу себе, со тренерот, со судијата....
Да цркнете сите колективно, кенгури да ве ебат...

18437287.jpg

Па па па, какви 3-4 дена...
Таман ке уплатев дека тим дава уште еден гол, или ке попијат црвен(Мексико, Њујорк Ред Булс) или ке се затворат...

И така, си чекам овде тим1, и баш фино, си дадоа гол во 13-та минута, и арно, почнаа да си промашуваат, да лежат по терен, да се караат меѓу себе, со тренерот, со судијата....
Да цркнете сите колективно, кенгури да ве ебат...

18437287.jpg

Те урочивме ние :(

Ми ја утнале у кладилница, место плус гемови, тие минус ми ја ставиле и само таа ме зезна :tapp:
jiymnn.jpg

Screenshot_3.png
хаха првите се истурија 4 голови од 84 минута,вторите на двапати водеа 0-1 1-2 за да изгубат 4-2 :tapp:

mypa да ви ебам мајката кретени инвалиди пичкави материна уште она 1 и барцелона Б 2

1766_10200708514628474_482486368_n.jpg

Без одложената 1860 Минхен - Елверсберг ќе имав барем 1450 ден. добивка ама Клуж не можеа гол да постигнат. :rolleyes:

Само Кордоба на дупла шанса :@ :@ :@

Not sure if Errani or Сера ли ?

Тестенини да кења цел живот.

Mypa Се да ви ебам !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

На едно фатив ама другото тешко да го прежалам
Вардар - Турново 1и3+
Жалгирис 1и3+
Лече 1
Бразил Т1
Германија Т2
И дека Вардар - Металург ја имав 1 на едното ај си реков на другово Т1+ ќе ја изиграм и за 2 гола ја промашив :(
со 150 уплата 5000 добивка
ШТЕТА

73810a.jpg

Ќе ја испуштиш Азаренка , дека играше со петлите од 11 сабајле , ќе ги додадеш исфорсираниве чавки од Питсбург. Селебрити оверрејтед Пиг Шитс !
1-4 по прва третина губат во конференциско финале втор меч .
ПРВИОТ МЕЧ ИСТО ГО ЗАГУБИЈА 0-3 ДОМА !

Монтепаски кретени едни,80-75 водеа на 2 минути до крај,и еден ебан кош не дадоа.....мрш таму...
Таман си реков кога заводија(а речиси цел меч губеа) да одам да ја покријам,па после се испишманив,гледам имаа добра игра,сепак не ја чекав за некоја пара 1300 денари беше ливчето,но сепак требаше....вака излегов 500 зијан...:гик:
На крај сосема се блокираа дудуците.....еден кош да не се постигни...мрш таму,па ко за малер на 80-77 прават лична со дополнително слободно фрлање за Варезе.....секоја чест гниди едни....:mad:
Добро е шо изгубија(на нецела секунда до крај примија кош),зошто ако завршеше нерешено и да тепаа во продолжение(како шо редовно ми се случува) живи луѓе ќе јадев.....:tapp:
Кретенииии,изгубете сега во мајсторката и играјте си во Евролупот до година....

Чист гол им поништи на Аргентина судијата поради офсајд... само таа ја чекав за 20 000 ... :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom