Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
http://kajgana.com/najmnogu-se-mestele-natprevari-vo-turcija-i-germanija
Во врска со темата...:place:
И ние(обичните смртници)...чекаме Фенер да добие,Бешикташ конечно да освои титула...Галатасарај да добие со послаба екипа....:cuc:
Се чудиме како е можно да губат на домашен терен,или пак како пр имаат по 2,3 гола со играч повеќе...
Не вреди да се коментира МЕСТАЧИ....:D
Само Победа го јаде стапот,а цел свет мести:eek: ...кога стигнаа во ЛШ да се местат утакмици да ти ебам и фудбал и се....
Долго време се расправав со другари кои ме убедуваа АБЕ ТИ СИ БУДАЛА,НЕМА МЕСТЕНКИ ВО АНГЛИЈА...јас одамна бев на мислење дека се тешки местачи,посебно во пониските лиги,но и во Премиер Лига....
Не е ни чудо шо на секој чекор има кладилници...
Во Англија е забрането кладењето,нивните кладилници се регистрирани со седишта во Кипар итн....но сепак наоѓаат начин да се игра комар...
А таму се најголемите уплати...и најдобрите кладилници....:pipi:
Значи мора некој да мести на големо за да преживеат кладилниците....
Да живеат местачите,само уште да ги знаевме местенките ќе беше супер...
Педери бе,не кажуваат...:Dсами си лапаат пари...:drk:
После ние сме биле криминалци,море мрш таму,европејски педери низаедни....:D

http://kajgana.com/najmnogu-se-mestele-natprevari-vo-turcija-i-germanija
Во врска со темата...:place:
И ние(обичните смртници)...чекаме Фенер да добие,Бешикташ конечно да освои титула...Галатасарај да добие со послаба екипа....:cuc:
Се чудиме како е можно да губат на домашен терен,или пак како пр имаат по 2,3 гола со играч повеќе...
Не вреди да се коментира МЕСТАЧИ....:D
Само Победа го јаде стапот,а цел свет мести:eek: ...кога стигнаа во ЛШ да се местат утакмици да ти ебам и фудбал и се....
Долго време се расправав со другари кои ме убедуваа АБЕ ТИ СИ БУДАЛА,НЕМА МЕСТЕНКИ ВО АНГЛИЈА...јас одамна бев на мислење дека се тешки местачи,посебно во пониските лиги,но и во Премиер Лига....
Не е ни чудо шо на секој чекор има кладилници...
Во Англија е забрането кладењето,нивните кладилници се регистрирани со седишта во Кипар итн....но сепак наоѓаат начин да се игра комар...
А таму се најголемите уплати...и најдобрите кладилници....:pipi:
Значи мора некој да мести на големо за да преживеат кладилниците....
Да живеат местачите,само уште да ги знаевме местенките ќе беше супер...
Педери бе,не кажуваат...:Dсами си лапаат пари...:drk:
После ние сме биле криминалци,море мрш таму,европејски педери низаедни....:D
Абе тие успеаја ждрепката да ја наместат не пак утакмици не ќе местеле .

Абе овие ПАОК све да им ибам, првото губеа (со 8 разлика) потоа водеа (со 10 разлика) и сега на полувреме губат со 5 разлика...

Tри типа кошарка од Чешка фаќам со хендикеп и како по обичај го ставам Атлетико Мадрид ракомет хендикеп со некои Гвадалахара. Да тепаат повеќе од 7 разлика и еве пред полувреме нерешено одвај.

Холандија - Италија гг3+ па да ви ебам све најмило посебно на кајт кретенот што промарши дрво едно дрвосано

Tри типа кошарка од Чешка фаќам со хендикеп и како по обичај го ставам Атлетико Мадрид ракомет хендикеп со некои Гвадалахара. Да тепаат повеќе од 7 разлика и еве пред полувреме нерешено одвај.
фаќаш море, не плачи предвреме :D

Што промаши Кајт? другар ми го турка исто гг3+ само таја за 200 евра
сам со буфон излезе одбранбениот беше на метро метро ипол од него а овој можеше да бира каде да му ја пласира и му шутна во него дирекно со 10км/ч

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Ме одра Португалија, све што фатив вечерва, пола ми отидоа бранејки ја истата... Поглупи голови и не можеа да примат Португалциве...

87774278.jpg

Аман бе Гана мајката да ви ја ебам, ни Х-2 ни 2&2-3 гола.
Шоубаво си фатив Шпанија Х-1 / ГГ 3+
Белгија Х-1 / 1 & 2-3
Чиле Х-1 / 1 & 2-3
Шкотска 1-1 / 1 & 2-3
--- надополнето: 7 февруари 2013 во 00:57 ---
Аман бе Гана мајката да ви ја ебам, ни Х-2 ни 2&2-3 гола.
Шоубаво си фатив Шпанија Х-1 / ГГ 3+
Белгија Х-1 / 1 & 2-3
Чиле Х-1 / 1 & 2-3
Шкотска 1-1 / 1 & 2-3

Кога гледам сега какви коефициенти имало за ГГ на дербињата, ми се плаче. Не ни проверив си реков дербиња се од 1.5 ќе нема погоре

Да даде господ цунами да ве опне двете и камен на камен да не остане!!!

Цела африка да ве ебе, а на азија да им го пушите!

Со најмал коеф. ме паѓате бе клавир да ви падне над тоа колите скапи што ги возите!

Photo_1.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom