Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Aтлетико Мадрид 1,25 имаше во Спорт Лајф со некои си Ла Риоха во гости. Не ни видов табела, се вратив дома, глеам у Моцарт 1,5 коефициентот. 31-30 конечен....

Манчестер Јунајтед тим 2 2+ ... 5 пати пречка, 2-3 ситуации еден на еден со голман, 2 пати вадена топка од гол линија ...

14 000 аут...

Добро бе МЗТ ееееееееееееее аллоооооо нормални сте...(уствари јас не сум нормален штом играм АБА лига,се упецав на коеф 1.75:D )....:eek:
28 минута водат 60-52 .....
И на крај завршува 76-87....:pos:
35 коша примаат за нецели 12 минути:sick: ,па ова ни во НБА го нема....:свиркам:

Челзи вчера на две лифчиња едното 7к другото 11к........:facepalm:
--- надополнето: 3 февруари 2013 во 11:02 ---
YBLQpKD.png

Исто и ова XD

Ne e veke fudbalot toa sto bese ne deka jas gi imav Fiorentina 1&3+ nego go gledam mecot, 80'-90' Parma neli gubat 2-0, se branat li se branat. Pa sto branite be kopuci nizaedni, da vi ebam sve najmilo da vi ebam

inter da vi ebam sve.png

Да им изнаебам све на интер бе све што имаат све по спиоск и по сосеедтсво. Една ебана Сиена неможат да тепаат бе!

OOOooo турции, арно си знам да ве играм 2+ или 3+ ама овај пат Фенер шампиони ќе ги правам...

Ej Бостон , да ви иам пензионерските виснати чопови.
Кој к примате 37 поена у 3та четвртина од преполовен Клиперс ! Половините да ве фатат од утре , стап пензионерски да не ви дадат да се потпирате.

Па добро бе слонови можно ли е до толку да сте ретардирани, матер ви ебам неспособна. Се собрале на едно место вообразени и дигнати копилиња и мислат резултат ќе дојде сам од себе... па добро бе до толку една ебана акција да не може да се направи да се создаде каква таква шанса за гол а не само тој ебан ретардиран фудбал де повлечи де потегни. А долгите пасови им се најдобри :cuc: :pos: 30 метри одат од целта или пред или над... ни комбинација од супермен и спајдермен не можат да ги стигнат.. оние Жервињо и Калу не знам кој враг уште играат за репка кога само им се на одмет... Јаја и Дрогба само се трудеа трчаа овие другите немаа две чисти од фудбал... а да и голманот кои реакции вади ме потсетува на оној женскиот голман што прими гол од пенал меѓу нозе една голема трагикомедија се... значи не победа 1x ми требаа да издржат па после на продолженија ќе навивав против нив бидејќи навистина не заслужија да одат понатаму но што е тука е нека се простат од тутила на купов уште многу многу години...

Марсеј...доста е за овој месец, иако тек почна.

Марсеј тим 1 2+ , 100 уплата добивка 4800 . Ќе се отрујам жими се ...

Минхен 1860 крв да серете 1860дена по ред бе племето гнасно да ви го ебам и вас и курвана у Спорт Лајф шо буквално ме убедуваше да не уплатам систем 4/5. Шо е најжално ја додадов пред шалтер, кур да ме удри по глава.

Real M - Almeria GG1 4.15 / GG2 3.5 (во тек)
Den Bosch - Eindhoven GG1 3.4 / GG2 2.9
GA Eagles - BV Veendam GG1 3.4 / GG2 2.9
MVV Maastricht - Volendam GG1 3.2 / GG2 2.9
Munchen 1869 - Kaiserslautern GG1 5.15 / GG 2 3.7

Коефициентите за ГГ2 не се гледаат на ливчето (т.е. цифрите после точката), но одприлика се тие.

Уплата 400ден
Минимална добивка: 3560
Максимална добивка: 195.000ден

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom