Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Македонија сите пари ми ги собра, првен со Шведска сега и со Грција.. ако и вечер не фанам ќе се откажам од кладилницава :cautious:

Еспаљол ЛОЛ , фаќам МК со хендикеп, Полска, Шведска, Данска минус голови, Медвешчак, Артланд, Банвит и Болтон. Лајна да јадат цел живот, од Мирандес 8мо лигаш губат.
--- надополнето: 17 јануари 2012 во 22:52 ---
Додека пишував, 3 гола дава Еспаљололололооооол :vozbud:

9 натпревари фаќам и ме заеба само Србија - Данска 2 за 8100 денари со 60 денари уплата.Ти ебам данците умрени

Gi fakam Srbija 1, Polska 1, Svedska 1 i ja staiv Makedonija X na kraj. Za 80 go uplativ, a na drugoto istive samo Makedonija X na poluvreme, ama uplativ za 20...i fativ 880 :tapp: Pa uplati gi po 50 i dvete, tolku baksuz neam videno....

Да ти ебам Французи неписмени примаат два гола елелеле ќе се отепам ... КРВТА , ПИЧКАИМ МАТЕР , СВЕ ПО СПИСОК , ДЕЦАТА НАЗАД ДА ИМ ОДАТ :mad: ... СВЕ НАЈЛОШО АУ КРВТА НИВНА НЕПИСМЕНА КАЈ У ПОСЛЕДНА ЕЛЛЕЛЕЛЕ ЌЕ СЕ ОТЕПАМ :mad:

Ja gi igrav slovenija <26.5, u prvo davaat 12 si vika aj tolku i vo vtoro oni davaat 17 :mad: 7.700

Да ти ебам Французи неписмени примаат два гола елелеле ќе се отепам ... КРВТА , ПИЧКАИМ МАТЕР , СВЕ ПО СПИСОК , ДЕЦАТА НАЗАД ДА ИМ ОДАТ :mad: ... СВЕ НАЈЛОШО АУ КРВТА НИВНА НЕПИСМЕНА КАЈ У ПОСЛЕДНА ЕЛЛЕЛЕЛЕ ЌЕ СЕ ОТЕПАМ :mad:
Мамата да им ебам и ја, од 6 разлика реков добро е, ја гледав на резултати, намалија на 5 чекам да заврши примаат уште еден, аир да невидат, а и овој хендикепов не се игра заебан е.

Jokerit или Џокерит или како и да е,да ви ебам умрената екипа,за еден гол ме буткаат на спортска за 3850 денари.
Жалгирис ја фаќам иако губеа во поголемиот тек од мечот,овие умрениве ме буткаат на 1.50 коефициент.

Е Шпанија умрени едни Франција ја тепавте а последна секунда примате гол од Унгарија да ви е.ам све

Шпанциве бе. Пропуштија сигурна победа. Последна секунда пенал судат овие бе. Ко не сака, не сака :mad:

P200112_12.54.jpg
После вториот тај брејк јасно беше дека ќе падне Андерсон... барем еден да земеше ќе бев добитен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom