Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Мамицата на Ајах ,од 2-3 ,5-3 за 10 мин у второ,2 гола поклон од голманот,да цркнат да даде Господ!!!
Коренот да им ебам и на тој голманот црнец да му ебам све женско,ццц какви килави голови примија, како да не беше регуларна утакмица ми изглеаше.

Јанг Бојс ! Од 55 минута Сервет играат со црвен а овие утепаниве неможат гол да им дадат (n).

Само Баерн 4+ го имав ццц... по скапана екипа од Баерн не постои,абе против едни Augsburg се бранат бе.До крај на сезона сите да ги изгубите :mad::mad:

Четвртокот : shalke 3+
Петокот : eindhoven 3+
Вчера : Aldershot GG
Денес: Brighton GG

До кога вака бРЕЈ ! -.-

Њукасл х2 :(
Ти ебам судијата.Одбранбен еден изиграва голман се фрла со рака брани,овој корнер суди.ЊТФ? У пичку матер.
Продолжува низата.Денес Фулам 1х. И повторно чист пенал,Волкер во стилот на Фабиан Бартез,во 92ра минута ,а судијата ко на кино да е,само стои и гледа.:tapp:
[

Барселона! Да даде господ титула да не видите!Да ви ебам све по список!

Барселона од 0-3 гола , да му ебам се на кретенот од Билбао што не му ја остаи на голманот да ја фати во 91 минута !!

австриа виена мамичето нивно затоа курот што ке бидат први и никогаш нема да бидат во европа нешто оти се пресмотана екипа кур да ги отепа нив и фамилијата нивна и сите мртви со ги имат во фамилијата да му се мочам на сите лелелелеле никогаш не сум бил погневен децата на сите да му умрат копилиња гнасни

Attachments

• 2011-11-07 00.32.24.jpg
    2011-11-07 00.32.24.jpg
    2 MB · Прегледи: 14
Мочаната фарселона и ебаниот арапски псж.

Еј дечки ко баби сме со клетвиве. :)

австриа виена мамичето нивно затоа курот што ке бидат први и никогаш нема да бидат во европа нешто оти се пресмотана екипа кур да ги отепа нив и фамилијата нивна и сите мртви со ги имат во фамилијата да му се мочам на сите лелелелеле никогаш не сум бил погневен децата на сите да му умрат копилиња гнасни
Голема грешка ти е што си пишал две од Австрија каде што најмногу местат со Грција, Турција и Швајцарија..сите се на ист ранг на местење јас тие не ни ги погледнувам иако вчера ја имав само Панатинаикос :)

ИСУСЕ ЕБАНО МРТВО ХРИСТЕ ПА МОРАШЕ ЛИ БАШ ВЧЕРА ДА ИСТУРА ДОЖД?!

а и оној адриано ми се стемнува кога го гледам со топка што кур мислеше Пеп да прави со него стварно не ми е јасно а и Иниеста баш сега најде да си игра курот и да изигра слаба утакмица па и Меси не играше како што знае ама пак ќе речам криво ми е само поради ебаниот дожд, со нормален терен Билбао ќе го јадеше 100% не можеа еден пас да направат топката се укопува на место на пола пат ццц никогаш не сум бил повеќе изфрустиран ова е погадно и од судија кога ќе те заебе, не знам што друго да кажам жива катастрофа ама ајде каква-таква утеха не сум единствениот влагам во кладилница и 95% од луѓето пукнале само на Барса тоа е одиме понатаму

3uXl.jpg

Mилан 4-0
Удинезе 2-1
Марсеј 2-0
ПСВ 4-1
БАРСА 2-2 :mad:

хаха Фарсата,ама не ме изнервира толку многу:love:

5 минути се мислев дали да ја пишам или не и сепак ја пишав глупата Австралија :confused:

ГОСПОДЕ ГОСПОДЕ ГОСПОДЕ..ГЕРМАНИЈА ГУБИ ОД УКРАИНА ДАЛИ Е ОВА ЗА ВЕРУВАЊЕ????..И ТОА 3-1..ЕДНАШ ЌЕ ЈА ПИШАМ ГЕРМАНИЈА И ШТО МИ НАПРАВИЈА...ГОСПОДЕ!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom