Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Јувентус бе, мамата ваша, неспособни едни! аааааааа :mad:

Јас не знам што се глупирате да пишите Турци на ливче..едноставно кога ќе го видите туркото првенство во билтенот пречкртајте ја страната и одете во наредната...(исто и со Германското)!

Добро ги имаш наведено Турците и Германците-тука не се знае ни кој пие ни кој плаќа....
Само би те дополнил....заборави на ГЛАВНИТЕ....
Како тргнале оваа сезона..бегајте шо ПОДАЛЕКУ од ИТАЛИЈАНИТЕ....:tapp:...

IlaryBlasi.jpg

Да и свршам в уста на ова, ви ебам римските копилиња....

ми отидоа и мене ради рома 2700 . цел живот ме заебуваат и уште ги играм . а башка сите мечеви ми беа вчера , не , и рома ќе ги додадам . напад из снова тоти,бориело освалдо . по еден бастун фалеше да им дадат . Брзина не постои како опција. Многу глуп тим се , уствари они се исфорсирани . Жив просек се , ама нешто као трансфери праат , а цело време тежок просек купуваат. Сиена еј , која дрванарија се , им напраи 10 шанси дома.

Пак на 3 ливчиња по 1 ме падна шо ќе беше овај малер :tapp:
-Вчера Јувентус :mad: ДРВА !!! Не можат Болоња да ја тепат :tapp:
- На друг тикет, така поризичен, ме падна само Трелеборг и тоа тие ми ја ставија по грешка, а требаше Норкопинг, јас си ја имав Норкопинг тие Трелеборг ја клале не видов таму иначе ќе ја сменев, ама нема врска и двете не победија ;)
-На трет тикет, уште поризичен ме падна само Цирих, ја имав X-1, прво Х влезе ама второто не тепа X-X си остана, а таму ја фатив Малага X-1....

За 1 недела, на 6 тикети само по една ме паѓа :tapp:

Аууууу Брајтон ми го зеде здравјето :eek:
На полувреме ко губеше 0:2 со еден другар ја игравме во живо дека ќе ја сврти и ќе тепа Брајтон....
Убо си тргна се само шо почна 1:2, после по 10тина мин. 2:2 напрај и скоро цело време беше 2:2 и 5мин пред крај негде 3:2 заводе Брајтон и таман ја чекаме за да заврши 93та на продолжение 3:3 прај Лидс :eek:

Добар ден углавном, али на едно ливче последна ја чекав Ајакс 1-1 за 1000че, уште подобро ќе беше ако тепаа....

Колото кога испаднаа сите фаворити и сите е*ани фиксови беа реални, јас играв на голови:tapp:
Дефинитивно време е да се свртам кон љубовта, ова вака веќе не оди.

Liverpool - 1 (2:1)
Moenchenglabch - 1 (1:0)
Newcastle - 1 (3:1)
Barcelona - 1&3+ (5:0)
Inter - 2 (1:3)
Manchester United - 2 (1:1)

Чувството кога ќе те заебе само омилениот тим.. Најмака ми е што со 2 девојчиња го игравме листот, требаше да поделиме по 1540 денари за секој :).. Ама тоа е, знам оти сум малер за Манчестер и пак ги играв(ме).. Така ем ќе си фатев, ем ќе тепаа, ама ај... :)

Жал ми е за девојчињата, тебе кој те... :D

Јас па најдов Сантос да игра, ти ебам бразилската лига:tapp:

Кој ме натера да видам бе во таа посраната најместена Швицарска 2,ти ебем и Лугано и све.

Жал ми е за девојчињата, тебе кој те... :D

Јас па најдов Сантос да игра, ти ебам бразилската лига:tapp:

Сантос со уште двајца другари ја чекавме на 4 ливчиња за негде околу 8000 чиста добивка ќе делвме и ете ги тие гнасите изгубија.
Значи знаев ја чекаме соте последна таа и викам дека ја имаме сите Сантос ќе не заебе и ете...

Леееј Астон Вила беее :(

Ќе ги чекав Спортинг Хихон и Рома за 14 илјади ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom