Пописот 2011 и верска припадност

• Креатор на темата Креатор на темата Атеист
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ќе се изјасните за својата вероисповед

• Да

Гласови: 110 85,9%
  • Не

Гласови: 18 14,1%

• Вкупно гласачи
    128
Статус
Затворена за нови мислења.

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Локација
Скопје
Се ближи пописот 2011. Дали ќе ја искажете вашата верска припадност. Посебно се однесува на Атеисти, агностици, сатанисти.....
Дали ќе се изјасните како такви во графата за вероисповед?

Јас Да, не можам да бидам друго од тоа што сум.

Ме интересира ваше мислење

Ако можам да направам некоја беља,ќе направам.

Секако дека покрај националноста ќе ја наведам и мојата кинеска фолклорна религија.

Да. Зошто би се декларирале како христијани кога не веруваме? А и не верувам дека тоа што ќе се деклрирам како атеист понатаму ќе ми направи проблеми.
Сепак, пописот не треба да биде мерило за бројот на атеисти. Некој воопшто не верува но ќе се попише како христијанин зошто цела фамилија му се христијани...

Jas ke se iskazam kako ateist. A toa im go preporacuvam na site koi taka se deklariraat, da ne bide samo poziranje pred drustvo

Ќе ја има на листата религијата на Летачкото Шпагети Чудовиште?

Внимавајте, ако се пишете атеисти , отидовте јабана. Ние муслиманите ќе испаднеме најбројни во Македонија.:tv::tv::tv:

Внимавајте, ако се пишете атеисти , отидовте јабана. Ние муслиманите ќе испаднеме најбројни во Македонија.:tv::tv::tv:
Во светот има над 22 милијарди кокошки, наспроти нецели 7 милијарди луѓе! Ај погоди кој оди јабана! :salut:

Луѓето!

Бидејќи колку и да се трудат да ги уништат јадејќи ги, тие се повеќе и повеќе се множат, а човекот скапува од птичји грип.:baeh:

И што со тоа?

без размислување ќе се изјаснам тоа што сум по вероисповест и националност. Нема срамење од своето потекло и определба.

Луѓето!

Бидејќи колку и да се трудат да ги уништат јадејќи ги, тие се повеќе и повеќе се множат, а човекот скапува од птичји грип.:baeh:
Луѓето не се трудат да ги уништат, напротив создаваат фарми, ги одгледуваат за своја лична потреба! Кокошките не се размножиле самите до таа бројка, ниту пак луѓето се решени да ги уништат.
Најсликовит пример за квантитет и квалитет. А ти теши се и понатаму за бројот на муслиманите!:helou:

Луѓето не се трудат да ги уништат, напротив создаваат фарми, ги одгледуваат за своја лична потреба! Кокошките не се размножиле самите до таа бројка, ниту пак луѓето се решени да ги уништат.
Најсликовит пример за квантитет и квалитет. А ти теши се и понатаму за бројот на муслиманите!:helou:

Нема потреба од празно лупетање робе на шејтанот, тоа е вистината. И фала Богу дека ќе се тешам робе на шејтанот. Фала Богу.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom