Атеист
Дежурен Шаман
Уживај, јасно ми е.A sto e tvojov post sem svesna manipulacija. Vakov muabet da te viknam i da prais so sin mi, galiba kje uspees da go ubedis u nesto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уживај, јасно ми е.A sto e tvojov post sem svesna manipulacija. Vakov muabet da te viknam i da prais so sin mi, galiba kje uspees da go ubedis u nesto.
Сигурно не гледаш ниедна причина ни зошто да да
e bash za toa ima prichina, kako shto e, familijarna moralna obvrska a i patriotska obvrska
Патриотска??? :pos2:
Што врска има патриотизмот со верска припадност жити се? Дали си ти како верник поголем патриот? Не би рекол.
Со морална обврска па ич. Со фамилијарна па никако.
hhhh, neznam kako da ti objasnam za da me svatish, t.e. neznam ni dali bi mozel da svatish... jas chuvstvuvam moralna obvrska prema tradicijata na familijata za barem da se pretstavam kako hristijanin.
a me interesira tvoeto mislenje, zashto ti ne gledash nikakva prichina, shto e toa shto tebe tolku ti smeta vo ova?
Грипот се лечи, патриотизмот малку потешкоТие обврски се илузии,создадени од страна на трети лица за нивни лични потреби.
Патриотизмот е болест,нешто слично на грип.
Патриотизмот не е болест, тој е "бачилото" кое ги држи "овчичките" на куп! Тој е менталитет на стадото, алатка со која човештвото се дели на "наши" и "ваши", убивајќи ги "јас" и "ти".Тие обврски се илузии,создадени од страна на трети лица за нивни лични потреби.
Патриотизмот е болест,нешто слично на грип.
Е па кажи си, не се срами...
И како се определи за својата определба, верско-национална? Меѓу што се определи т.е. меѓу што избра?
Он топик...план Б... Националност Мумија, вероисповест...Часна сестра (од вистинската црква на племенитиот и преподобен Св.Болдрик)...план А, бојкот како и обично...![]()
Тоа што не сум христијанин.
ne si voopshto vernik ili samo ne si hristijanin?
Ти што мислиш?? Моето име не ти кажува доволно?