Помош за ученички домови (интернати)

• Креатор на темата Креатор на темата Famosito
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
28 јули 2012
Мислења
106
Поени од реакции
62
Локација
Штип
Значи сакам да знам доколку некој имал слично искуство,проблемот е во тоа што јас учам во Штип,но сакам да се префрлам во Битола таму да учам,сега за сместувањето во интернатот кој услови треба да ги исполнувам за да бидам вклучен во интернатот? Благодарам :)

Значи сакам да знам доколку некој имал слично искуство,проблемот е во тоа што јас учам во Штип,но сакам да се префрлам во Битола таму да учам,сега за сместувањето во интернатот кој услови треба да ги исполнувам за да бидам вклучен во интернатот? Благодарам :)
Да имаш врски :D зашо ти се услови

То ми е и проблемот што тешка работа да фатам врски таму :( Не треба кога се пријавуваш да исполнуваш некој критериуми ?

кога ќе одиш таму, од тој ден веќе ако научиш
и девојките немој да ги викаш Моми - туку Чупи
и готово примен си.
Сега ми текна.побарај некој форумџија да ти помогне од таму,
мислам од нашиве,нели МКД Владе е од таму и други.

Врски, Врски и само Врски инаку те однесе матната. распрашај се добро кои се одговорни таму за сместување и после обиди се да стапиш во контакт.

кога ќе одиш таму, од тој ден веќе ако научиш
и девојките немој да ги викаш Моми - туку Чупи
и готово примен си.
Си знам јас перфектно да зборувам битолски:D

Врски, Врски и само Врски инаку те однесе матната. распрашај се добро кои се одговорни таму за сместување и после обиди се да стапиш во контакт.

Не знам на кој начин да фатам врски таму :confused:

Некој со некаква идеа?
Ако ти треба за сега на сред година прво види дали има празни места. Оти ако нема ни врски не ти помагаја ниту ништо. Инаку врски или партиски барај или ако не помага то на управнико 100 комада на рака и внесен си.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom