Помош за проекти (побарај и помогни на оние кои бараат помош)

• Креатор на темата Креатор на темата Anck-Su-Namun
  • Време на започнување Време на започнување
Дали некој може да ми најди или напиши есеј за состојбата на образованието во Македнија? Ми треба по педагогија.

Треба да опфаќа анализа на напредокот на училиштата од независноста до сега и споредба со состојбата на образованието во останатите балкански држави.

Фала однапред. :)

Ми треба проект да напрааам тоес , да опишам некој сензор , која била инфромација е добредојдена ..

Здраво ми треба помош за состав за писмена по Македонски јазик на тема "Во животот нема 2ро полувреме како во спортот."
Слабо ми одат овие теми затоа ве замолувам за помош.

Доколку некого му се најдува проект за "Промоција" или "Облици на промоција" нека ми пиши во ПП.
Благодарам.

Некој нешто да чул или да му се наоѓа за статистика на локалотарниот систем или бар да ми каже како се преведува ова на англиски ?

Треба да направам кратка проектна задача за човечки капитал, ама на интернет нема никави информации. Некој ако има некакви податоци нека пише. :)

Ако може некој да ми каже интересна тема за проектна по Англиски јазик, за матура ми е.

Само ми треба тема .
Фала многу .
:)

Ако може некој да ми каже интересна тема за проектна по Англиски јазик, за матура ми е.

Само ми треба тема .
Фала многу .
:)

Каква требе да е темата? Дај објасни. После 12 години школо една идеја да не можело саалам да се напише, да му се невиде... Напиши убаво шо ти треба.... нЕ само тресни некоја тема ти треба... Мрза ли е, незнаејне ли е, или толку ве учат у тија школите....

некој семинарска или добри информации книги по можност мк за Внатрешна Меморија кај PC ако има пишете пп фала однапред...

Има ли некој материјал за биоелектричен потенцијал на око?
Или нешто општо за биоелектрични потенцијали?

Некој да ми предложи ТЕМА за проектна по Електротехнички материјали и елементи ? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom