Помош за проекти (побарај и помогни на оние кои бараат помош)

• Креатор на темата Креатор на темата Anck-Su-Namun
  • Време на започнување Време на започнување
Izrabotuvanje na magisterski trudovi,diplomski,seminarski i strucni trudovi.Vie samo izberete tema se drugo e nasa zadaca.
Pobarajte pomos po site predmeti so koi imate problem.Casovi vo grupa ili individualen pristap.
Ajde zaednicki da go olesnime studiranjeto :)
Tel:071/990-500
mail: vidraschool@gmail.com

Izvinete znam deka ova ke vi zvuci glupavo no ve molam ako mozite da mi pomognete da najdam nesto za toa kako vodata vlijae vrz razvivotkot na gravot. Za proekt po biologija mi e i fala odnapred :smir:

ај ако има некој за нешто за

1. Анализирајте ја положбата на жената во стариот век
2. Анализирајте го развојот на сопственоста во правото во стариот век
3. Анализирајте го односот меѓу државата и црквата во Византија.

ми теба за академски труд ако има некој нешто за овие теми нека прати што можам да искористам

Ми треба проект за римските императори и општо латинскиот јазик, ако некој случајно има материјал.Јас веќе почнав да работам на проектот ама сепак немам доволно материјал и инфомации.:smir:

Ми треба проект за римските императори и општо латинскиот јазик, ако некој случајно има материјал.Јас веќе почнав да работам на проектот ама сепак немам доволно материјал и инфомации.:smir:

Тоа за латинскиот доволно ќе да е,а императорите им биле гејој затоа и пропаднала империјата.ПП.

Дечки дали може некој да ми раскаже за лектирите Странецот,Чекајќи го Годо,Судбината на Човекот за апсурдноста во овие дела ВЕ МОЛАМ ИТНО МИ Е 4-5 пати пишав никој не ми помогна.

Ве молам пратете ми на меил- marija-love1@live.com позз :D

Ми треба помош за проектна задача по АНГЛИСКИ ЈАЗИК, се двоумам дали да земам некоја биографија (интересна личност) или пак некоја друга тема (за advantages and disadvantages of internet) ако има некој нешто друго или било каков совет да ми понуди ќе му бидам благодарна.. поздравче :smir:

pomoss

dali nekoj ima nekoj proekt ili nekoja strana za Displeii po digitalna elektornika itno mi treba ??????????????? :nesum::uvo::uvo::uvo:

AKo moze nekoj da mi pomogne okolu eden proekt za Mikrokontroler. Ako ima nesto neka pise
Vaka treba da bide sodrzinata

1.Arhiktektura
2.Blok sema
3.Registri
4.Nacini na adresiranje , instrukcisko mnozestvo
5.primer za povrzuvanje na mikrokontroler

Ке може ли некој да ми помогне да изберам тема од автоматика за проектна,и ако може некој да ми најде нешто за темата...

Благодарам однапред

Ако има некој готова проектна задача за матура од економски предмети (да не е од Струмица) ако може да ми даде :wink: фала однапред

Некој да има Семинарска на тема: Политика на есконтна стапка? Ми треба хитно ! Ве молам

Da ne moze nekoj da mi najde nekoj pomal raskaz na lektirata "Zemjata na snegot" od Jasunari Kavabata mi treba da i pokazam utre na profesorkata i da naucam neso... FALA odnapred...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom