Помош за проекти (побарај и помогни на оние кои бараат помош)

• Креатор на темата Креатор на темата Anck-Su-Namun
  • Време на започнување Време на започнување
Да не има некој семинарска (околу 10стр.) за кошарка (може било што за кошарка да е)... Ако не го средам, не ми бега продолжителна:zid:
П.С. веќе видов што „има“ на wikipedia:wink:

Ве молам,ако има некој било каков проект во Паблишер да ми пише пп или Било каков проект за пинг понг.благодарам:smir:

ve molam mi treebaat site formuli za plostina i volumen za prizma,konus,cilindar piramida
ve molam pobrzo plssssssssssssssssss

Moже некој да ми каже каде да најдам повеќе информации за плод кај растенија? На гугл чим напишам плод ми вади за фетус, а тоа што го најдов за растенија ми е многу малку... Фала:smir:

Moже некој да ми каже каде да најдам повеќе информации за плод кај растенија? На гугл чим напишам плод ми вади за фетус, а тоа што го најдов за растенија ми е многу малку... Фала:smir:
ќе видам по биологијата кај сестрами што има па ќе ти пишам на мсн.. ма да не ветувам многу

ќе видам по биологијата кај сестрами што има па ќе ти пишам на мсн.. ма да не ветувам многу

Фала многу, еве и јас снаоѓам со мојата биологија, ама сакав и нешто повеќе да напишам од тоа во учебникот.. Фала однапред за било што и да најдеш, се е корисно во мојов случај :) :pipi:

Фала многу, еве и јас снаоѓам со мојата биологија, ама сакав и нешто повеќе да напишам од тоа во учебникот.. Фала однапред за било што и да најдеш, се е корисно во мојов случај :) :pipi:

Ние веќе имаме учено за тоа, па ако сакаш можам да препишам во Ворд тоа што имам во тетратка и да ти пратам:)

нема ништо... за животињиве има... сори ... мислев дека можам да помогнам

ajde nekoj ako moze neka pomaga.mi treba proekt po hemija.na bilo koja tema.

zdravo decki mi treba eden proekt po geografija za irak ... problemov e nemozam da napravam koncept.Ako moze nekoj da napravi na word so sliki 10tina stranje bi bilo mnogu ubavo ali ako imate i nekoja stranica vo koja bi imalo poveke informacii bi bilo od golema pomos...fala odnapred
P.S. mi treba za sreda

Е фала ти АnaMercury стварно ова добро ми се уклопи:helou:

Ако има некој уште нека постира.

Фала ви однапред.

Ако може некој да ми најде за "Здрава храна и исхрана".
По можност да е поголем :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom