Помош за нови играчи

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Како може да се направи фирма за билети?

Ako moze nekoj da mi prati nekoj Moving Ticket zasho malce pari imam pa da mi pomogne :D... i ako moze da mi kazete dali ima nekoja finta so referalive ili nesho...

fativ 17 lvl i vika YOU CAN START RESISTANCE WAR ili taka nesto u toj kontekst e sea moze podetalno objasnuvanje?

^ Можеш да отидеш во која било окупирана територија со 10 000 нивни пари во џеб и им дигнеш востание ! Just 'coz you can !
Ако е успешно ке добиеш и медалче. :)

момаци..ај хуманитарна помош од 2 голд..за 2-3 дена ја враќам..specanz

Кажете ми дали се исплати да отворам фирма? Во неа ќе работат 2ца (сега за сега)...И дали можам ја да се вработам кај мене во фирма? Фала многу

Кажете ми дали се исплати да отворам фирма? Во неа ќе работат 2ца (сега за сега)...И дали можам ја да се вработам кај мене во фирма? Фала многу
Се исплати ако имаш фирма за сировини, а работниците да имаат 2 реферала.
Така ќе имаш негде 15% ќар од платата шо им ја даваш, шо не е многу. Најмногу се исплати да отвориш фирма и сам да си ја работиш моментално според мене.

Се исплати ако имаш фирма за сировини, а работниците да имаат 2 реферала.
Така ќе имаш негде 15% ќар од платата шо им ја даваш, шо не е многу. Најмногу се исплати да отвориш фирма и сам да си ја работиш моментално според мене.

Сакав да работам јас и брат ми сега за сега...брат ми ќе работи со 200% и плус 2 реферала.А која суровина е најбарана сега за сега?

Сакав да работам јас и брат ми сега за сега...брат ми ќе работи со 200% и плус 2 реферала.А која суровина е најбарана сега за сега?
Иначе не се вработуваш кај тебе во фирма (порано беше така, сеа веќе не).
Сеа имаш фирма, + работиш на друго место (туѓа фирма) и моеш у твојата да имаш вработени.
Иначе боље да не работи брат ти со 200% - т.е. да не работи кај тебе уопште ако сте од исто IP.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom