Помош за нови играчи

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Denes gledam deka mi padnal malku welnesot, me interesira zosto koga imam lebovi kupeno:toe:
работеш во q3 компанија (-3) и плус што тренираш(-1) тоа е -4 дневно велнес без земање на леб.
а кога земаш леб ти се покачува(зависи каков квалитет е лебот)

Член од
19 септември 2009
Мислења
24
Поени од реакции
0
сакам да им се заблагодарам на сите што ми пратија гифтови, и би ве замолил да престанете да ми праќате к1 леб бидејќи веќе имам 13 собрано и незнам што да им правам освен пак да ги поклонам на некој евентуално, да не звучам неблагодарно ама ако веќе сакате да праќате нешто, праќајте велнес...уште еднаш благодарам за поддршката што ја давате на засега послабите играчи.<br>

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
сакам да им се заблагодарам на сите што ми пратија гифтови, и би ве замолил да престанете да ми праќате к1 леб бидејќи веќе имам 13 собрано и незнам што да им правам освен пак да ги поклонам на некој евентуално, да не звучам неблагодарно ама ако веќе сакате да праќате нешто, праќајте велнес...уште еднаш благодарам за поддршката што ја давате на засега послабите играчи.<br>
Не ги поклонувај, ке имаш две недели леб, сега само работи, тренирај, качувај левели и собирај пари.
Коа ке дигнеш над 40 велнес бори се еднаш и излечи се, и глеј да работиш во q1 компанија :smir:

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.767
Поени од реакции
30.621
Ako ima nekoj lebovi da ne mu trebat neka donira na mene.

ilija^veles

Nick Sloter
Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.050
Поени од реакции
41
Ако има некој оружје нека прати(па и лебче со солца) оти утре ќе можам да се борам!!! :)

gogZ

El pipita!
Член од
15 декември 2008
Мислења
328
Поени од реакции
5
Moze nekoj da mi prati oruzje i hrana (po moznost hranata da e so pogolem quality) plz.Samo 35 wellnes imam ne mozam nikak da kacam 40 za da se boram.Fala vi mn :)

Strumi4an4e

Кајгана Момче
Член од
1 март 2007
Мислења
240
Поени од реакции
1
Зошто пи Пага велнесто секој ден -4.....во сто е проблемот ???дали се работи за компанијата во која работа или до храната ????

Член од
19 септември 2009
Мислења
24
Поени од реакции
0
изгледа се храниш само со леб, купувај и месо па да видиш како ке ти се дигне велнесот :pos2:

Ivan Makedonski

Самопрогласен патриот
Член од
19 август 2009
Мислења
290
Поени од реакции
19
а кога ќе барате нешто пожелно е и ник да ставите или линк до профил така ќе иде побрзо :smir:

Strumi4an4e

Кајгана Момче
Член од
1 март 2007
Мислења
240
Поени од реакции
1
дали може некој да ми прати гифт ??? да ми се накачи велнесот ??? nik Ge4eMKD

Член од
27 март 2009
Мислења
1.051
Поени од реакции
112
Веќе кренав 10 левел,ама неможам да се излечам..од каде што се лечев порано,Калининград-->хоспитал--->хеал...нема поише такво..незнам од кај да се излечам..

П

Паган-др

Гостин
Веќе кренав 10 левел,ама неможам да се излечам..од каде што се лечев порано,Калининград-->хоспитал--->хеал...нема поише такво..незнам од кај да се излечам..
Види кога ќе се бориш во војната и ќе се вратиш после пак на таа почетна страна кај што има Fight. И тука после борба треба да имаш Get Wellness from hospital.

Kajgana Shop

На врв Bottom