Помош за нови играчи

Член од
17 април 2008
Мислења
393
Поени од реакции
41
xXx*SparkY*xXx mi e korisnickoto ime sega se registrirav moze nekoj da mi pomogne da mi dade nekoe oruzje leb ili taka nesto , vo Serbia sum registriran

Ivan Makedonski

Самопрогласен патриот
Член од
19 август 2009
Мислења
290
Поени од реакции
19
xXx*SparkY*xXx mi e korisnickoto ime sega se registrirav moze nekoj da mi pomogne da mi dade nekoe oruzje leb ili taka nesto , vo Serbia sum registriran
Оружје не ти треба сега за сега пошто уште неможеш да се бориш...а за леб и помош за велнес обрати се до Macedonian Red Cross иако мислам дека и тоа не ти е потребно сега за сега...само следи ги инструкциите од водичот како најлесно до 6-ти левел и ќе немаш проблеми...а за се друго прашувај тука...поздрав

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
5ти левел сум,некое оружје ако може .=))
ПС:Каде да се борам?
ППС:Ник LoGiX Spyware

gogZ

El pipita!
Член од
15 декември 2008
Мислења
328
Поени од реакции
5
Која е разликата кога имаш куќа ?

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
спремен сум да помогнам на новите еМакедонци!

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
доста бе е не ти ке ги учиш со интелигенцијата за прваче! кој сака помош нека пише na eRepublik Dusan Trajkovski!

M

Mr.InF3ction

Гостин
ќе може карта да патувам у Indonesia ?
се заглавив у америка :ha:

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.612
Поени од реакции
1.167
доста бе е не ти ке ги учиш со интелигенцијата за прваче! кој сака помош нека пише na eRepublik Dusan Trajkovski!
Ако навистина сакаш да помогнеш донирај нешто во Macedonia Red Cross... Тамо се обраќаат сите нови играчи на кои им треба помош, па потребни се пари за гифтови и храна :)

-G-

Успешен
Член од
15 јуни 2009
Мислења
636
Поени од реакции
255
Само што се регистрирав ник Gadze помагајте ги прочитав сите страни овде од Помош за сите нови играчи и уште не знам што е welness каде да најдам го прочитав и тут за качуванје за 6ти лвл ама деновите како се бројат според реално време или ?
помош малце нешто што ми треба тамо само лебови имам :toe: :kesa:

Kajgana Shop

На врв Bottom