Помош за избор на мобилен

• Креатор на темата Креатор на темата Nefandus
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
11 септември 2009
Мислења
323
Поени од реакции
55
Локација
Skopje
Најпрвин, доколку има ваква тема слободно преместете ја и спојте ја (:
Ок, значи се двоумам помеѓу 3 телефони.. Ако може да ми кажете ваше мислење околу нив и кој би ми го препорачале највеќе:

Nokia 5130
3111

Повеќе тука.
Цена: 4999 (припејд, ВИП)

SONY ERICSSON C510
main291632CCA00F47D99B97C5A637E6264C.gif

Повеќе тука.
Цена: 6450 (припејд, Т-Мобиле)

LG KP 500
3347

Повеќе тука.
Цена: 6999 (припејд, ВИП)

Значи помеѓу овие 3 телефони кој ви се гледа најдобар?!
Или пак некој ваш предлог до 7000 ден (припејд или само телефон) со тоа што би бил сличен на овие (камера, мп3, слот за мемориска картичка, блутут).

Фала :smir:

јас користам веќе 6 месеци nokia 5130 Express Music, одлично телефонче, за цената.

купен од т-мобајл, со 1гб картичка гратис, 2мп камера

ти најдобро си знаеш. а според мене Сони ериксонот. Нокиата ми е грда на изглед па и спецификации а лг -то е фенси дека тач,ама ми е мн пластичен и закочен.

Според мене Сони Ериксонот мислам дека е најдобар, нокиата исто така не е лоша ама не ми прави многу мерак.. а лг-то како марка ич не ми прави мерак а и ептен се тапа,...

Сериксонот според мене е неквалитетен ... не дека елќито или нокиата се уау ама најдобар избор од овие три е според мене Нокиа 5130 :helou:

во т-мобиле е 4450 а на огласи се наоѓа нова за околу 3-3500

А, спред мене с.ериксонот, сум ги користел сите овие... можеби лгто е вака најфенси ама ако ти се расипе ( а ке ти се расипе ке треба да го фрлиш) нокиата тинје ја земав на постпаид, ич не сум задоволен 5310 е 6 пати боље комбинација, така да ц510 тоб!!!

Тој Нокиата ептен безврска ми е во изгледот. За LG не сум љубител на тач, па немат шанса ак купвам јас да земам со тач. Дефинитивно би го земал одовде Сонито.

Сепак ти си знаеш најдобро....:smir:

А нокиата 5310 XpressMusic ја има уште во продажба?! И подобра е од 5130 или полоша?!

Го иам LGto веќе година дена и сум прилично задоволен од телефончето, си работи перфектно и сум немал проблеми никакви до сеа.. Ја би ти го препорачал као екстра телефонче за тие пари.. ( ја го земав околу 12000 ) :D
можеби лгто е вака најфенси ама ако ти се расипе ( а ке ти се расипе ке треба да го фрлиш)
Зашо си толку сигурен дека ќе се расипе?

Јас еве користам Сони Ериксон W595i и прилично сум задоволен од телефончево, на лизгање е... Поздрав :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom