Помош за избор на лаптоп

• Креатор на темата Креатор на темата Jане
  • Време на започнување Време на започнување
Acer Aspire A315-34-P1G0 N5030/8GB/256
sto mislenje imate za ovoj laptop?

Толку е добар што и на гугал кром ќе кочи.

Овие ти се користени. Ок е за тоа што ќе го користиш али лично повеќе преферирам нов лаптоп.

Здраво ми треба препорака за лаптоп кој го има кај нас по продавниците кој ќе ми треба најмногу за работа со autocad по можност и revit, а како поспоредно и tft/lol/valorant (not a need, just a want) :) буџетот ми е до 40к мкд затоа игриците у втор план, сега за сега најмногу за работа

Здраво ми треба препорака за лаптоп кој го има кај нас по продавниците кој ќе ми треба најмногу за работа со autocad по можност и revit, а како поспоредно и tft/lol/valorant (not a need, just a want) :) буџетот ми е до 40к мкд затоа игриците у втор план, сега за сега најмногу за работа
Pred nekoja nedela jas go zedov ovoj i sum prezadovolen raketa e, i mislam deka za parite nema podobar.

Дали некој купувал од laptopi.mk? Искуства?
+ предлози за лаптопи со maxed out cpu + ram? Буџет ~40к.

Предлог за лап-топ до 30.000 денари- може и нешто 3000 над максимум. Ќе се користи воглавно за работни обврски, ама да има солиден процесор е битно, да нема кочење.

Фала ви!

Дајте некој предлог за гејмерски лаптоп до 1500 еу. Дали е подобро да се нарача од Амазон или да се купи од продавница?

Eve vi interesno i korisno Video za Izbor na nov Laptop. Za tie shto ne razbiraat germanski neka uklucat prevod :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom