Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Hondata e cudo,2 meseci drugar ja vozese bez ulje i nemase gajle,koga go menjavase istece samo kolku edna casa... naj izdrzlivi se definitivno bravo @historynameless
Затоа не се купува кола од неодговорни луѓе. Тоа обично се познава по ентериерот.да тоа нема последици после во моторот, што ако работи без уље кога со тоа немање уље му го скратил животот на моторот можда упола.
Што мислите за Корса 2002/03 ? Зборувам за мотори и цена ? Ме интересираат послабите 1.0; 1.3 и 1.3 дизел ?
Евтино количе е знам, тоа и ми треба, цените им се многу распрскани тоа ме буни... Од 1800 па до 2600 евра.Добри се.
Гледај само да не биде 1.0 ептен е преслабо.
Барај од 1.2 бензин па нагоре.
1.3 CDTI дизели се фактички Фиатови мотори. Трошат по 4 литра нафта на 100 км.
Моторите им се на ланче и на бензинците и на дизелите мислам.
Ефтини возила за одржување, мали, градски ефтина регистрација.
Само гледај да се со 4 врати.
Евтино количе е знам, тоа и ми треба, цените им се многу распрскани тоа ме буни... Од 1800 па до 2600 евра.![]()
На гугл пиши го името на моделот и пиши dimensions, така најдобро ќе си споредиш.Лујџе помеѓу Гранде Пунто, Корса Д и Пежо 207 (сите со 5 врати) која има најмногу простор на задна клупа?
2000 евра бараш за докај 1750 да земеш. Испод 1700 негодавај.Едно прашање ме интересира кој може да ми помогне?
Имам голф 4 , со јачина на мотор 1.4 на бензин/плин од 1999 год со 2 врати, па ме интересира колку се движи цената на пазар зошто сакам да го продадам па не знам што цена да ставам
180.000 км поминато со комплетен сервис направен пред месец дена?
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk