Помош: Вируси, црви и разни штетници

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
ama sega koga mi rece togas go spustiv, i samo sto go skenirav, mi pobara product key.

Инсталирај team Viewer, и прати ми pass и id во приватна порака, пред да ми пратиш, исклучи све освем team viewer.

sea ke ti rece : Ama mi pobara product key!!1111???

Инсталирај team Viewer, и прати ми pass и id во приватна порака, пред да ми пратиш, исклучи све освем team viewer.
ej vidi, sega imam drug problem. sakam da go instaliram wondows vista(nemozi windows 7 zasto nemam dovolno ram memorija) i koga ke pricnam install windows mi izlegva: windows was unable to create a required installation folder. Error code: 0x8007000B

ej vidi, sega imam drug problem. sakam da go instaliram wondows vista(nemozi windows 7 zasto nemam dovolno ram memorija) i koga ke pricnam install windows mi izlegva: windows was unable to create a required installation folder. Error code: 0x8007000B

Aj da ti pomognam i jas malce dodeka ne si go nalutil Psyside - batali toa Windowsot, glej sredi go ovoj problem. Gubre e toa vistata.

Aj da ti pomognam i jas malce dodeka ne si go nalutil Psyside

Already did :D

Едит, Ми падна жал, па му помогнав на Алек, му лета пс то сега, имаше 3 - 4 тројанци, и уште неколку инфекции. Разликатa после бришење на тројанците и Ccleaner, едно 5x побрзо :D

Already did :D

Едит, Ми падна жал, па му помогнав на Алек, му лета пс то сега, имаше 3 - 4 тројанци, и уште неколку инфекции. Разликатa после бришење на тројанците и Ccleaner, едно 5x побрзо :D
Шо така ти да смениш Malawerbytes? :D
Се шалам,не зимај све при срце.

Да не сте имале искуство слично на моево?
Самиот мејл си испраќа мејл. Со некој линк за саати, е ај сеа. Скенирав со суперантиспајвер, али не најде ништо.

Да не сте имале искуство слично на моево?
Самиот мејл си испраќа мејл. Со некој линк за саати, е ај сеа. Скенирав со суперантиспајвер, али не најде ништо.

За тоа скоро да нема спас. Пробај со алатките кои ги препорачав горе, Malwarebytes & Hitman pro, ќе мораш да смениш pass и user name на мејл.

Шо така ти да смениш Malawerbytes? :D
Се шалам,не зимај све при срце.

Не сум сменил, со него одстранив од регистри неколку гадинки, ама Hitman Pro заврши прв работа ;)

Ме интересира на некој друг начин да проверам во компјутер преку некои фајлови ... некои финти...
Ако имаш brontok.aq тогаш оди кај некој другар и сними го есет нод 32 на цеде па инсталирај го кај тебе и вирусот ке го нема веке ... Јас го имав бронтокот а имав веке снимено есет нод 32 во компјутерот го инсталирав и го немаше.А ако сакаш да дознајш дали го имаш бронтокот провери дали има фолдер оптионс ...

Можно ли е вирус да ми избришал 50 - 60 гб? Секој ден ми снемува по нешто...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom