Помош: Вируси, црви и разни штетници

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.483
ama sega koga mi rece togas go spustiv, i samo sto go skenirav, mi pobara product key.
Инсталирај team Viewer, и прати ми pass и id во приватна порака, пред да ми пратиш, исклучи све освем team viewer.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
sea ke ti rece : Ama mi pobara product key!!1111???

Член од
29 септември 2011
Мислења
233
Поени од реакции
25
Инсталирај team Viewer, и прати ми pass и id во приватна порака, пред да ми пратиш, исклучи све освем team viewer.
ej vidi, sega imam drug problem. sakam da go instaliram wondows vista(nemozi windows 7 zasto nemam dovolno ram memorija) i koga ke pricnam install windows mi izlegva: windows was unable to create a required installation folder. Error code: 0x8007000B

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
ej vidi, sega imam drug problem. sakam da go instaliram wondows vista(nemozi windows 7 zasto nemam dovolno ram memorija) i koga ke pricnam install windows mi izlegva: windows was unable to create a required installation folder. Error code: 0x8007000B
Aj da ti pomognam i jas malce dodeka ne si go nalutil Psyside - batali toa Windowsot, glej sredi go ovoj problem. Gubre e toa vistata.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.483
Aj da ti pomognam i jas malce dodeka ne si go nalutil Psyside
Already did :D

Едит, Ми падна жал, па му помогнав на Алек, му лета пс то сега, имаше 3 - 4 тројанци, и уште неколку инфекции. Разликатa после бришење на тројанците и Ccleaner, едно 5x побрзо :D

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Already did :D

Едит, Ми падна жал, па му помогнав на Алек, му лета пс то сега, имаше 3 - 4 тројанци, и уште неколку инфекции. Разликатa после бришење на тројанците и Ccleaner, едно 5x побрзо :D
Шо така ти да смениш Malawerbytes? :D
Се шалам,не зимај све при срце.

G

Gray Foxx

Гостин
Да не сте имале искуство слично на моево?
Самиот мејл си испраќа мејл. Со некој линк за саати, е ај сеа. Скенирав со суперантиспајвер, али не најде ништо.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.483
Да не сте имале искуство слично на моево?
Самиот мејл си испраќа мејл. Со некој линк за саати, е ај сеа. Скенирав со суперантиспајвер, али не најде ништо.
За тоа скоро да нема спас. Пробај со алатките кои ги препорачав горе, Malwarebytes & Hitman pro, ќе мораш да смениш pass и user name на мејл.

Шо така ти да смениш Malawerbytes? :D
Се шалам,не зимај све при срце.

Не сум сменил, со него одстранив од регистри неколку гадинки, ама Hitman Pro заврши прв работа ;)

VisualBasic2008

Хобист
Член од
4 март 2012
Мислења
196
Поени од реакции
46
Ме интересира на некој друг начин да проверам во компјутер преку некои фајлови ... некои финти...
Ако имаш brontok.aq тогаш оди кај некој другар и сними го есет нод 32 на цеде па инсталирај го кај тебе и вирусот ке го нема веке ... Јас го имав бронтокот а имав веке снимено есет нод 32 во компјутерот го инсталирав и го немаше.А ако сакаш да дознајш дали го имаш бронтокот провери дали има фолдер оптионс ...

Член од
20 март 2008
Мислења
377
Поени од реакции
280
Можно ли е вирус да ми избришал 50 - 60 гб? Секој ден ми снемува по нешто...

Kajgana Shop

На врв Bottom