Помош: Вируси, црви и разни штетници

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Да те прашам нешто:

И што ако го имаш тој фолдер таму??? Ти штети? Ти го ебе компјутерот? Ти брише фајлови? Што ти праи?
па мислам дека од него ми се избришани едни фајлови..
не сум баш сигурен...а сами да се избришат не бива. :)

па мислам дека од него ми се избришани едни фајлови..
не сум баш сигурен...а сами да се избришат не бива. :)

Кои фајлови? Какви?

леле..сеа ич не ми текнува кои фајлови беа... :tapp:
а може да биде тоа од некој вирус така.. ?

леле..сеа ич не ми текнува кои фајлови беа... :tapp:
а може да биде тоа од некој вирус така.. ?

Ами ако сами ти се бришат некои фајлови ондак ќе да е роднина на некој вирус :) Како што видов во претходните постови ... си скенирал меѓутоа ништо не ти нашло ... Анти Вирусот кој го користиш дали ти е апдејтуван ?
Ако не обиди се со некој друг програм кој е наменет за вируси... како на пример Trojan Hunter...
Е сеа на крај краева ако ништо не помага ондак пробај да си ги спасиш потребните работи од D... и да направиш формат само на D.

Сега го симнувам Trojan Hunter ке видам шо ке каже коа ке скенира.. :)

а како што ми изгледа ке треба да правам формат.. :) :)

Сега го симнувам Trojan Hunter ке видам шо ке каже коа ке скенира.. :)

а како што ми изгледа ке треба да правам формат.. :) :)

Абе чим ништо не ти прави тоа чудото (освен што НЕ СИ СИГУРЕН дали ради тоа ти се избришани фајловите), значи немора да се замараш со формат.

па ке видам сеа...ако не се направи пак тој фолдер не го задевам ... :)
бај д веј Корун да те прашам имам едне процес MDM.exe јас мислам дека е од мсн то.. барав на processlibrary.com и ми кажува дека е некој вирус..
еве воа ми го кажува
помош малце?

И јас имам MDM.exe :)

Незнам што е, го забележав пред некое време ама ништо не праи и не ми зима ресурси :)

Иначе мислам ми се појави кога инсталирав еден програм за праење музика, Cubase SX.

мене ми се појави откако почнаа да се пракаат тоа "вирусите" на мсн од youtube,хостирани на некоја др. страна.. :)
а виде на тоа линкот дека го покажува како тројанец..
овозможувало да ми влезат во комп. ,ама јас неам мака од тоа..оти со тројанците не можат да влезат на кабелскиов..(испробано :) )

btw не сум забележал да прави нешо глупости.. :)

мене ми се појави откако почнаа да се пракаат тоа "вирусите" на мсн од youtube,хостирани на некоја др. страна.. :)
а виде на тоа линкот дека го покажува како тројанец..
овозможувало да ми влезат во комп. ,ама јас неам мака од тоа..оти со тројанците не можат да влезат на кабелскиов..(испробано :) )

btw не сум забележал да прави нешо глупости.. :)

Земи си Trojan Hunger, исскенирај убаво, види ако ти најде нешто, бриши.

Друга работа, иди у START - RUN - пиши msconfig

Оди во табот STARTUP и најди го таму ако можеш тоа и одштиклирај го.

Земи си Trojan Hunger, исскенирај убаво, види ако ти најде нешто, бриши.

Друга работа, иди у START - RUN - пиши msconfig

Оди во табот STARTUP и најди го таму ако можеш тоа и одштиклирај го.

Did you mean: Trojan Hunter ? :)

Закон е воа trojan hinterov го инсталирав и сеа нема нишо у пц.. од тие тројанците..
а и MDM.exe не го гледам веке.. :)

Закон е воа trojan hinterov го инсталирав и сеа нема нишо у пц.. од тие тројанците..
а и MDM.exe не го гледам веке.. :)

тројан ХАНТЕРОВ ти е најзакон програма за тројани & стаф
само уште да си најдеш крак/сериал и се ќе биде во ред, вака можеш да ја користиш програмата само месец :helou:
( или план Б. со рево унисталер ја бришеш целата програма, делови што ќе останат во регистрите и слично, ја инсталираш пак и оп добиваш уште 1 месец триал :vozbud:)

хаха да да..
ај ако најде некој крак за воа trojan hunterov ПП одма.. :) :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom