Помош: Вируси, црви и разни штетници

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Најди сетап од AVG, стартувај го може ќе ти даде да го избришеш. Ако не, инсталирај го AVG пак, па после анинсталирај го целосно, и продолжи си со друг антивирус.

I jas go imav istiot problem nemozev kasperski da stavam.Seto toa e poradi ostanatite registri od avg antivirusot. ako gi izbrises registrite od avg mislam deka problemot e 100% resen !

Симни Trial верзија од касперски. Со него искенирај и сигурно ќе ти најде нешто и ќе избрише. Друг проблем тешко да е.

I jas go imav istiot problem nemozev kasperski da stavam.Seto toa e poradi ostanatite registri od avg antivirusot. ako gi izbrises registrite od avg mislam deka problemot e 100% resen !

Слегнете си Revo Unistaller и со него можете да бришете и регистри и се живо од некоја програма што сакате да ја немате....:):):)

знае ли некој што да правам ми има влезено во компјутерот malware софтвер. татко ми играл на интернет табла и стиснал на некоја страна и сеа ми појавува цело време кога искачам и влагам во партиција:
untitled.JPG
и после откако ќе стиснам не, ме префрла на страницата http://free-viruscan.com/ каде што на фајрфокс вика дека има тука има измамничко мрежно место. кажете ми како да остранам ова и дали е можно нешто да ми украдат од компјутер пример акаунт некој од игра или сл. иначе го скенирам компјутерот со касперски моментално.

Види. Можат да ти "украдат" се. И кредитни картички, акаунти од игра и се и свашта. Имаш софтвер за заштита ти некаков? Анти вирус, антиспајвер. Ако немаш Симни го Касперски и со него искенирај би требало се да се среди.

друже пишав дека го скенирам моментално со касперски, а сега симнав и malwarebytes'antivirus па сеа да видиме што ке биде

знае ли некој што да правам ми има влезено во компјутерот malware софтвер. татко ми играл на интернет табла и стиснал на некоја страна и сеа ми појавува цело време кога искачам и влагам во партиција:
Прегледај го приврзокот 7525
и после откако ќе стиснам не, ме префрла на страницата http://free-viruscan.com/ каде што на фајрфокс вика дека има тука има измамничко мрежно место. кажете ми како да остранам ова и дали е можно нешто да ми украдат од компјутер пример акаунт некој од игра или сл. иначе го скенирам компјутерот со касперски моментално.

Ova napravi go za malware:

. Disable the real-time protection
. Browse and delete the following file(s): (t.e. izbrisi go fajlot koj ti go kazuva kako zarazen).
. Empty the Recycle Bin;
. Clean the System Restore files;
. Enable the real-time protection.

R1 Virus Researcher :P:baeh:

епа хелп

не знаев дали да пишам овде или на темата за месенџер ама ај.
значи кога и да уклучам мсн ме затепуваат дека им стигаат линкови додека сум офлајн.
напраив скен на компјутерот и не најде ниту еден вирус,ама минатиот скен најде 16 и јас ништо не им напраив зш мислев дека сами се бришат

бај д веј не проверувам кој ме блокирал или така нешто а сепак идат глупине линкови и е нервозно.
ако некој знае како да не стигаат линкови нека каже зш сите ми викаат да си средам вируси.
и кажете некоја антивирусна програма .јас иам есет ни си праи апдејт често.
еве и скриншот дека неам вируси.

Attachments

• a41E4.tmp.jpg
    a41E4.tmp.jpg
    48,2 KB · Прегледи: 11
епа хелп

значи кога и да уклучам мсн ме затепуваат дека им стигаат линкови додека сум офлајн.
напраив скен на компјутерот и не најде ниту еден вирус,ама минатиот скен најде 16 и јас ништо не им напраив зш мислев дека сами се бришат

бај д веј не проверувам кој ме блокирал или така нешто а сепак идат глупине линкови и е нервозно.
ако некој знае како да не стигаат линкови нека каже зш сите ми викаат да си средам вируси.

Имав јас ваков сличен проблем, вирус е си го прифатила преку мсн ти пратил некој линк си го отворила и најверојатно е тројанец јас неможев да го средам антивирусот не го наоѓаше никако па морав да го форматирам сепак ако знае некој да ти помогне нека повели, али сепак мислам дека лекот му е формат :toe:

епа хелп

Пробај зачисти со некоја ADWARE или SPYWARE програма.
Кажи кој линк или фајл ти се праќа по мсн?

Пробај зачисти со некоја ADWARE или SPYWARE програма.
Кажи кој линк или фајл ти се праќа по мсн?

да знаев како полесен ќе ми беше животот.
дајте линк да симнам некоја програма по пп

корун ај прати ми по пп или остај тука линк шо да напраам ама со прост речник да разберам зш појма неам од компјутери:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom