Помош: Вируси, црви и разни штетници

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Како да се исчистам од тој Win32.Brontok.q. ? Помагајте!!!

јас го скенирав со касперску 2009 го скенирав д го исчистив после извесно време пак ми се појави во д... сигурно вирусот е во ц и автоматски се распространува во целиот пц ... така да треба фул скан да му направам...

јас го скенирав со касперску 2009 го скенирав д го исчистив после извесно време пак ми се појави во д... сигурно вирусот е во ц и автоматски се распространува во целиот пц ... така да треба фул скан да му направам...
фул скан и ако пак неможе нешто пробај фулскан во сафемод

али прво пробај со програмата горе

фул скан и ако пак неможе нешто пробај фулскан во сафемод

али прво пробај со програмата горе

Ми бара некој абдејт програмот .. не можам да го пуштам да скенира... ај помогни ми ...

епа кога ќе го пуштиш прв пат програмчево

одиш Update NOW и ќе си почекаш да заврши упдајтот
после тоа само next next и finish и можеш да скенираш !

Дајте некој совет или програма што ке можам да го избришам оваа Win32/Brontok.AQ worm ?

Како да проверам дали имам вируси во компјутерот освен преку антивирус некој друк начин ?

Ме интересира на некој друг начин да проверам во компјутер преку некои фајлови ... некои финти...

Ме интересира на некој друг начин да проверам во компјутер преку некои фајлови ... некои финти...

Чекај бе другар, ти сакаш да ги исчистиш вирусите или нејќеш? Значи, симни си Spybot Search&Destroy, иди скен, ако има вируси ќе се исчистат, и завршена работа.

Сам ми се инсталираше некаков си "antivirus" Dr.Guard/ неможам да го избришам.Хелп?

Сам ми се инсталираше некаков си "antivirus" Dr.Guard/ неможам да го избришам.Хелп?

http://www.bleepingcomputer.com/virus-removal/remove-dr-guard
Види малце подолу кај „ Automated Removal Instructions...“

Накратко го симнуаш тоа rkill.com и го активираш. После симнуваш Malwarebytes, го инсталираш и скенираш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom