скенирај со триал верзија од оваКако да се исчистам од тој Win32.Brontok.q. ? Помагајте!!!
фул скан и ако пак неможе нешто пробај фулскан во сафемодјас го скенирав со касперску 2009 го скенирав д го исчистив после извесно време пак ми се појави во д... сигурно вирусот е во ц и автоматски се распространува во целиот пц ... така да треба фул скан да му направам...
Ми бара некој абдејт програмот .. не можам да го пуштам да скенира... ај помогни ми ...фул скан и ако пак неможе нешто пробај фулскан во сафемод
али прво пробај со програмата горе
Пробај со програмчево.Дајте некој совет или програма што ке можам да го избришам оваа Win32/Brontok.AQ worm ?
Симни си онлајн скенерКако да проверам дали имам вируси во компјутерот освен преку антивирус некој друк начин ?
Чекај бе другар, ти сакаш да ги исчистиш вирусите или нејќеш? Значи, симни си Spybot Search&Destroy, иди скен, ако има вируси ќе се исчистат, и завршена работа.Ме интересира на некој друг начин да проверам во компјутер преку некои фајлови ... некои финти...
http://www.bleepingcomputer.com/virus-removal/remove-dr-guardСам ми се инсталираше некаков си "antivirus" Dr.Guard/ неможам да го избришам.Хелп?