M
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имаш пробано од друг торент ? Или кога режиш на ЦД-то стави го на најмала брзина, јас користам CDBurnerXP.Може ли некој да ми објасни што ми е грешката при правење Win7 & Win8 инсталационо ЦД. Ја го користам следниов метод: првин правам mount на .iso фајлот од ОС кој сакам да го изрежам, и после преку Неро одбирам опција да се копира дискот од виртуелниот драјв на празното CD. Вака имам направено неколку цд-а со Win7 и некои работат одлично на сите компјутери, но некои нејќат да бутираат. Кокретно на мојот лаптоп само едно ЦД од три вакви сака да бутира и се работи за Win7 Home Premium, 8цата AIO, Win7 AIO нејќат, како и посебна верзија од Win7 Ultimate, не ми е јасно зошто прави така.
Некои препораки, исправки за режење на бутабилно ЦД затоа што сакам да си направам апдејт на ЦД-ва затоа што се сите без СП1 од било кој ОС и ми е мачно секој пат кога форматирам да чекам два саати да се направат апдејтите и СП1 да се инсталира. Ама еве некои ЦД на некои компјутери работат, на некои не, чудно.
kupete si gridseed usb ltc miner, eve vi link http://cointellect.com/?code=f23b46de registrirajte se i mesecno 50 evra se zarabotuvaat ili ako imas dobra graficka ne ti treba miner.
-se registrirate tuka na toj link si simnuvate programce sto se vika cg miner go setirate i se sto treba e kompjuterot da raboti i da ima internet
Ne zaebaj! 50 Evra...! Bataluem rabota i stanuam e-rudar i onaka imam iskustvo so motiki i kopaci...!kupete si gridseed usb ltc miner, eve vi link http://cointellect.com/?code=f23b46de registrirajte se i mesecno 50 evra se zarabotuvaat ili ako imas dobra graficka ne ti treba miner.
-se registrirate tuka na toj link si simnuvate programce sto se vika cg miner go setirate i se sto treba e kompjuterot da raboti i da ima internet
Jas se izvinuvamДефиниција за оток,
Оди постирај и во тема храна
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ке се најавиш во рутерот и мора да има секција каде ке можеш да смениш пасворд.Не бев сигурна каде да го поставам прашањево... Како можам да сменам лозинка на рутерот?
Ке се најавиш во рутерот и мора да има секција каде ке можеш да смениш пасворд.
Еве како изгледа тоа кај TP Link:
![]()
Ах, значи треба отпочеток да се објасни.Како да се најавам во рутерот?
Ах, значи треба отпочеток да се објасни.
Обично на самиот рутер одоздола или од страна има залепено налепница со адресата, Username и Password или пак тоа можеш да го најдеш во упатството.
Тоа би било отприлика вака:
адреса: 192.168.1.1 (обично секоја марка рутери си има различна адреса)
username: admin
password: admin
Е сега, прееска не те прашав бидејки претпоставував дека знаеш, кој пасворд сакаш да го смениш, на wifi или на рутерот?
Во секој случај не е лошо и двата да ги смениш, обично софтверот е така направен да лесно човек може да се снајде.
На пример kај TP Link, пасворд на wi-fi се менува во Wireles>Wireles security , и кај другите рутери е слично само зазивот и патот да е поразличен.
![]()
Симни w7lxe-3010-ru-ruЗнае некој како да напраам да не ми ја праи позадината црна на секои 15 мин пошо не ми е официјален Windows 7 ? Фала.