Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Имам windows 8.1 (иначе на 8.1 има една глупа апликација за отварање слики,гледање филмови а воедно и слушање музика) и кога инсталирав windiws media player за слушање музика редам песни за да напраам плеј листа и коа идам сејв ми вика дека неможе да се сејвува плеј листата. До windows-от е или до плеерот !?!??

Имам графичка AMD HD 7700 Series, го форматирав компјутерот и кога пробав автоматски да инсталирам драјвер за графичката покажуваше некој ерор, пробав да го пронајдам сам најновиот драјвер, симнав и инсталирав и се е во ред, но кога го чистив компјутерот од страна ми покажува што компоненти имам, гледам ми пишува Graphics: AMD Radeon R7 200 Series, па сакав да прашам што е проблемот, дали имам погрешен драјвер инсталирано или нешто со поновите драјвери вака покажува? еве и слика подоле:

Problem with graphics.jpg

Имам графичка AMD HD 7700 Series, го форматирав компјутерот и кога пробав автоматски да инсталирам драјвер за графичката покажуваше некој ерор, пробав да го пронајдам сам најновиот драјвер, симнав и инсталирав и се е во ред, но кога го чистив компјутерот од страна ми покажува што компоненти имам, гледам ми пишува Graphics: AMD Radeon R7 200 Series, па сакав да прашам што е проблемот, дали имам погрешен драјвер инсталирано или нешто со поновите драјвери вака покажува? еве и слика подоле:

Прегледај го приврзокот 92858
Сигурен си дека имаш HD7700? Дане имаш 250X?

Пробај со GPUZ или во Device Manager/Display Adapters / десен клик на Графичката / Properties/Details Tab и избери Hardware IDs. Запиши си ги настрана VEN_XXXX&DEV_XXXX и барај на Google.

Sent from my Surface with Windows RT using Tapatalk

У шо може да е проблемот на виндовс 7 неможам до крај да го истерам инсталирањето на ајтјунс ?

Симнав AMD Driver Autodetec но еве што ми покажува кога ќе притиснам "Download Now"

2014-05-20_202629.jpg

Ќе го биди за нешто погоре од xp?
Код:
Intel E7400 core2duo
MB gigabyte ga-p31-es3g
320 GB 16 MB SATA
RAM DDRII 800 2 GB
VGA GIGABIT HD4650 1 GB DDR2

Некоја помош околу тие буквите што не се како што треба во преводот кога гледам филм преку BS Player,дали може да се поправи тоа или е до преводот?

сум пробувал јас све,ама сите букви неможат да се добијат

Некоја помош околу тие буквите што не се како што треба во преводот кога гледам филм преку BS Player,дали може да се поправи тоа или е до преводот?
123.png 123.png

Attachments

• 1234.png
    1234.png
    815,2 KB · Прегледи: 41
`ќ `и `ч` не ги дава и со ова подесување.ако се копа по фонтовите ќе се изгубат `ѓ`,`ш` и слични.сите заедно не сум ги добил никогаш

`ќ `и `ч` не ги дава и со ова подесување.ако се копа по фонтовите ќе се изгубат `ѓ`,`ш` и слични.сите заедно не сум ги добил никогаш

За "ќ", "ч", "ѕ" и "ц" да ги прикажува мора да подесеш Cyrillic скрипта, а за србски, хрватски, босански преводи се користи Central European скрипта.

тоа ми беше и муабетот-со Central European скриптата се добиваат сите српски(хрватски) букви освен "ќ", и "ч".

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom