Не е пренослива болест не се плашибтв имам пробано да го преинсталирам торентот но пак е исто...
firewall нешто да не зеза? или пак рутерот рестартирај го. Друго не ми текнува, никогаш не су мсе сретнал со таков проблем
Во сејф мод пушти го и види.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е пренослива болест не се плашибтв имам пробано да го преинсталирам торентот но пак е исто...

firewall нешто да не зеза? или пак рутерот рестартирај го. Друго не ми текнува, никогаш не су мсе сретнал со таков проблем
Во сејф мод пушти го и види.![]()
Со рестарт на рутерот пробав, Firewall исто гледав дали ми блокира тој нешто ама си беше ок и јас неможам да сватам во што можи да е проблемот.
сејф мод
Мислиш би можело нешто да се среди во сејф мод ?
а самиот рутер да не ти го блокира? само на wi-fi губиш конекција или и на кабел?
Незнам ке пробам на кабел да видам како ке е ама мислам дека само на рутер ме блокира.
ако е само на wi-fi смени драјвер или намали bandwidth

Значи имам проблем со звучниците на лаптопот.При работа на лаптопот звучниците си работат но по некое време звучниците се исклучуват потоа повтроно ја стартувам програмата или играта звучниците работат и по некое време звучниците повторно се исклучуваат.Го носев лаптопот на сервисер и ми рекоа дека го одстраниле проблемот ама ништо проблемот постои.Има ли начин некако да се одстрани проблемот?
викаш до тоа е ?смени драјвер...и тестирај со dxdiag...
Ако ти рекле дека го отстраниле проблемот тогаш однеси им го пак и кажи им дека не си ја завршиле работата ко шо треба!Го носев лаптопот на сервисер и ми рекоа дека го одстраниле проблемот ама ништо проблемот постои.
чекај не форматирај,тоа е најлесно. отвори Start - во Run напиши msconfig и стисни Enter. Кога ќе ти се отвори тргни штикла на сите работи што се подигнуваат при вклучување на компјутер. Повеќето се кориснички програми,ако не си сигурен за некое остави го. Рестартирај компјутер преку Start - Restart и види дали прави така. Ако не прави, влези пак во msconfig и вклучувај едно по едно (мислам дека не ти треба рестарт за сите). На првото вклучено што ќе почне да прави,види што е избриши ја програмата преку Control Panel. Би требало да упали ова
Вака изгледа:
Прегледај го приврзокот 71241
Кој маус го користеш?
си инсталирал нешто шо додава во context менито(кога стискаш десен клик), не се лоадира и крешува експлорерот.
http://www.bartdart.com/downloads/contextmenueditorinstall.exe
симни го ова, најди го у програм фајлс после, пушти го и тргни тоа што не треба, остај на пример винрар/7зип ствари да седат.
Ова ми е најверојатно.
чекај не форматирај,тоа е најлесно. отвори Start - во Run напиши msconfig и стисни Enter. Кога ќе ти се отвори тргни штикла на сите работи што се подигнуваат при вклучување на компјутер. Повеќето се кориснички програми,ако не си сигурен за некое остави го. Рестартирај компјутер преку Start - Restart и види дали прави така. Ако не прави, влези пак во msconfig и вклучувај едно по едно (мислам дека не ти треба рестарт за сите). На првото вклучено што ќе почне да прави,види што е избриши ја програмата преку Control Panel. Би требало да упали ова
Вака изгледа:
Вака изгледа: