Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Имам проблем со Word 2013, поточно не можам да ги користам кратенките (hot-keys), апсолутно ниту една кратенка не функционира. Побарав на Google, ама пак ништо. :unsure:
Дали знае некоj до што е проблемот? :confused:

Имам проблем со Word 2013, поточно не можам да ги користам кратенките (hot-keys), апсолутно ниту една кратенка не функционира. Побарав на Google, ама пак ништо. :unsure:
Дали знае некоj до што е проблемот? :confused:

Зашо јас мислев дека линукс користиш?

Има ли некој да ми прати по пп активациски код за виндовс 7 ултимејт 32 бите. Пробував секакви, ама никако да успеам да го активирам. Чаре?

Ми се појавува Blue Screen и ми се рестартира компјутерот.

Му удрив формат, али бадијала, пак Blue Screen и рестарт :mad:

Problem signature:
Problem Event Name:BlueScreen
OS Version:6.1.7601.2.1.0.256.1
Locale ID:1071

Additional information about the problem:
BCCode:d1
BCP1:0000000000000000
BCP2:0000000000000002
BCP3:0000000000000008
BCP4:0000000000000000
OS Version:6_1_7601
Service Pack:1_0
Product:256_1

Files that help describe the problem:
C:\Windows\Minidump\051510-22464-01.dmp
C:\Users\zlate\AppData\Local\Temp\WER-42432-0.sysdata.xml

Некој да помогне, што би можело да биде проблем?

Има ли некој да ми прати по пп активациски код за виндовс 7 ултимејт 32 бите. Пробував секакви, ама никако да успеам да го активирам. Чаре?
Дали ти е поминат рокот за активација (30 дена)? Ако не е побарај DAZ loader ако е Remove WAT. Ќе ти пратам нешто на ПП.

Дали ти е поминат рокот за активација (30 дена)? Ако не е побарај DAZ loader ако е Remove WAT. Ќе ти пратам нешто на ПП.
Фала ти многу.
Сакам нешто друго да прашам:
Овој видновс што го активирав сега ми е ставен во дискот д, но имам и оперативен систем во дискот ц. Тој ми е маркиран како актив и како основен. Дали има некаков начин тој диск (ц) да го форматирам и дискот д(каде ми е новиов видновс) да го направам актив?

Дечки ај малку помош.Имам проблем со игриве и програмите некои да кажаме.Еве денес ја инсталирав Age of Empires III и кога ја уклучив ми пишеше „Age of Empires III has stopped working“ .Решение???:confused:Ова го зимам за пример ми прави и надруги игри.

Untitled.png

Дечки, како да инсталирам Windows 7 на нов Asus лап топ, значи кога ќе го пуштам, стискам што стискам и несака да влезе во Биос, нешто Дос ми покажува ???o_O

Дечки, како да инсталирам Windows 7 на нов Asus лап топ, значи кога ќе го пуштам, стискам што стискам и несака да влезе во Биос, нешто Дос ми покажува ???o_O

F2, F10, F12, del. Едно од овие ти е за биос.

Здраво
Кога ќе внесам некое видео во Movie maker и сакам да го видам во програмата, не можам да го видам, туку само можам да го слушнам звукот, а слика немам. Што може да е проблемот?

Тебе дека ти е нов лаптопот и нема никаков виндоус на него нели.. и тебе ти се укључува Фри ДОС. Кој ќе го стисеш power дугмето.. одма спамај Ф2 и ќе влезеш у биос и после намести прво да бутира од ЦД.

Da,da, vise srediv vcera,ne mi bese jasno,deka jas cekav da pomine znakceto asus i posle stiskav,ali toa trebalo odma da se stiska za vo BIOS da vleze,toa ne mi bese jasno,ali posle najdov. Fala vo sekoj slucaj :) :D

Zdravo, sega brzo go preinstalirvav windowsot i nekoi od programite sho se vo samiot windows gi nema i sega sakam da instaliram dameon tools i vaka mi izlegva windows cannot find 'F:\Recycler\B077328BA3883FFDCB3340ECBE4086C9.exe'. Nekoj da ne znae kako da go resam problemot?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom