Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Skype can't access your webcam. Please close down all applications using or showing video.

Да не отварам нова тема само за воа..

Шо и стана на камерата? до вчера работеше

Skype can't access your webcam. Please close down all applications using or showing video.

Да не отварам нова тема само за воа..

Шо и стана на камерата? до вчера работеше
Ако камерата има вграден микрофон, провери дали скајп ја користи како микрофон. Или некоја друга програма за комунициранје, Вип комуникатор или некоја...

Има вграден микрофон ама како тоа да проверам дали ја користи како микрофон? не те разбирам

Едит - извадив кабелот одзади и пак го пикнав и се упорави некако ама сликата е матна вода..?

Едит 2 - а скршив. :)

Има вграден микрофон ама како тоа да проверам дали ја користи како микрофон? не те разбирам

Едит - извадив кабелот одзади и пак го пикнав и се упорави некако ама сликата е матна вода..?

Едит 2 - а скршив. :)
Друг пат цитирај ме... дури сега случајно видов дека си пишал.... имаш уште проблем или среди некако??

се надевам дека некој ќе ми помогне, зашто очајно ми треба помош...
имам виндоус 7 (64 нешто) и ми требаше павер поинт. Али при инсталација ми побара да избришам некое си click 2 run
јас го избришав ама пак не ми се инсталираше павер поинтот, а сега ни вордот не ми се отвара....
стварно не знам што ќе правам а имам за работа за во понеделник.
ве молам најмногу на свет помогнете ми!

се надевам дека некој ќе ми помогне, зашто очајно ми треба помош...
имам виндоус 7 (64 нешто) и ми требаше павер поинт. Али при инсталација ми побара да избришам некое си click 2 run
јас го избришав ама пак не ми се инсталираше павер поинтот, а сега ни вордот не ми се отвара....
стварно не знам што ќе правам а имам за работа за во понеделник.
ве молам најмногу на свет помогнете ми!
Да ти помогнам за да го средиш моментално инсталираниот Офис пакет не знам. Би идел на друг начин. Деинсталирај сегашен офис и после ако го имаш на цд инсталирај го пак или пак спушти го од интернет. Поедноставно не знам како би ти помогнал. :)

ај малце помош..на Гугл Хромот по некое време кога ќе го уклучам ми замрзнува и ми дава демек Skype Click To Call not responding dou you like to stop him?
и да кликнам да пак по 2-3 секунди го дава тоа и се така и по неколку пати ми замрзнува и треба да гасам.

ај малце помош..на Гугл Хромот по некое време кога ќе го уклучам ми замрзнува и ми дава демек Skype Click To Call not responding dou you like to stop him?
и да кликнам да пак по 2-3 секунди го дава тоа и се така и по неколку пати ми замрзнува и треба да гасам.
Оди во опциите, па во extensions и направи му анинстал на Skype Click to call. Рестсртирај компјутер и види како ќе е:)

Компјутерот ми се гаси сам, без никакви предупредувања само наеднаш црн екран. До што може да е, можно ли е премногу да грее процесорот, ама па ако грее би требало по брзо да врти перката ама си работи нормално не се ни слуша.

бтв, додека го пишувам ова цело време се молам да не се изгаси:cuc:

Имам hp laserjet 1100 штампач, пред некој ден земав кабел со usb за да можам да го поврзам на лаптоп, е сеа проблемот е што го препознава на лаптоп штампачот ама кога треба да се штампа нешто не функциниора, не штампа ништо. Може ли да ми помогнете, да ми кажете од што може вака да биде, дали не добро инсталиран драјвер или нешто треба да се смени?

Компјутерот ми се гаси сам, без никакви предупредувања само наеднаш црн екран. До што може да е, можно ли е премногу да грее процесорот, ама па ако грее би требало по брзо да врти перката ама си работи нормално не се ни слуша.бтв, додека го пишувам ова цело време се молам да не се изгаси:cuc:

Можно е да прегрева процесорот меѓутоа тоа не единствена причина поради која би се гасел ПЦ. Симни си Everest trial верзија и провери ги сите температури па за понатака ке видиме...

Имам hp laserjet 1100 штампач, пред некој ден земав кабел со usb за да можам да го поврзам на лаптоп, е сеа проблемот е што го препознава на лаптоп штампачот ама кога треба да се штампа нешто не функциниора, не штампа ништо. Може ли да ми помогнете, да ми кажете од што може вака да биде, дали не добро инсталиран драјвер или нешто треба да се смени?

ОК, значи си инсталирала driver е сега оди во start>devices and printers и провери дали HP-то ти е поставен за default printer (зелен тик треба да има ако е default), а ако не е така, десен клик и set as default...

Го има тоа си е под default. Исто така и од таму ако му направам print test page ништо не прави, не штампа и во тоа облачето што се појавува од самиот принтер прикажува error.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom