Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Кој знае што му се дешава на хромот :D

На хромот ништо, на флешот во комбинација со хромот да....

Заклучок, кривицата барајте ја во флеш плеерот, не во хром.

ахам ок. ај ако не кажи некој добар само да не е касперски пошо ептен ме нервира:D

Аваст 7 (free) немој да бираш Interrnet Security...и регистрирај го после.

Денес пред да се вклучи ПЦто, ми се појави CHKDSK C: и го оставив целото да се исполни, и на крај ми покажа 4 bad sectors. Ова лошо ли е? И како да го средам, да му удрам формат?

На хромот ништо, на флешот во комбинација со хромот да....

Заклучок, кривицата барајте ја во флеш плеерот, не во хром.

Аваст 7 (free) немој да бираш Interrnet Security...и регистрирај го после.
Да знам дека е до флеш плеерот најмногу ама сепак тие од Хром треба да средат. И фала за предлогот за антивирус ке пробам ке го инсталирам.

Денес пред да се вклучи ПЦто, ми се појави CHKDSK C: и го оставив целото да се исполни, и на крај ми покажа 4 bad sectors. Ова лошо ли е? И како да го средам, да му удрам формат?

Нов хард.

Абе не зезај, ќе го исформатирам, како тоа нов хард, мислам дека и порано ми се покажа вакво па ништо не му беше. Ќе го исформатирам па ќе видам.
Иначе, од што се појавуваат овие bad sectors?

Абе не зезај, ќе го исформатирам, како тоа нов хард, мислам дека и порано ми се покажа вакво па ништо не му беше. Ќе го исформатирам па ќе видам.

Ок како сакаш, јас своето го кажав....хард со бед сектори не се поправа, прашање на време е кога ќе цркне.

Куќиштето си има дисплеј со време и температура итн итн, при секое рестартирање на PC-то се ресетира и дисплејот. Ова е до батеријата од плочата или?

Мислам дека е нормално тоа, мада не сум сигурен.

Се шират со тек на време, формат не помага, знај чим се појави барем еден, прашање на време е кога ќе рикне. Направи си бекап за секој сучај :)

Се шират со тек на време, формат не помага, знај чим се појави барем еден, прашање на време е кога ќе рикне. Направи си бекап за секој сучај :)
Го исформатирав целосно, сите партиции, и сега е добро, нема веќе бед сектори, ваљда софтверски било нешто.

Што може да биде проблемот, кога ја играм ПЕС 13 многу ми кочи, а до пред 2 недели се си беше ок. Дали е проблемот во софтверот нешто, да го форматирам пц-во или графичката е при крај? Лап топот има 4 месеци од кога е купен, со ок конфигурација(2гб графичка, и3, 4гб рам)o_O

Ичисти го од прашина првин, и скенирај за вируси.

Malwarebytes & Hitman pro > Google.

Ичисти го од прашина првин, и скенирај за вируси.

Malwarebytes & Hitman pro > Google.
Абе 4 месеци има компјутеров, нов е. На тој стариот 4 год што ми е, не ми кочи играта а каде-каде е послаб од овој...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom