Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Има некој идеја зошто ми е ваква сликата на сопкастот?
Брзината на нетот е одлична. Мал милион пати правев Uninstall на сопкастов и сликата е ваква на скоро сите, а нонстоп на појаките. Едно време беше супер сликата.SopCast.jpg

Може да се инсталира и на 256 ама само32битната, само не си гуглал доволно, само треба winsetup.dll фајлот да се отвори во hex едитор и да се едитира еден стринг, да се сејвне и да се врати фајлот во исото. Најдобро да ја инсталираш Starter верзијата како основна али за да ти ја понуди која верзија сакаш да ја инсталираш стартер/хоме/про/ултимејт треба /Sources/ei.cfg фајлот да го делетнеш од инсталационото iso.
ok, aj sega ako sakas vo pp daj mi link za daunlodiranje na windows 7 i ako sakas kazi mi za toa dll da go sredam.

Помош драги форумџии ....пред некој ден пробав да упалам едно куќиште уште од пред 7-8 години купено и ми бара нешто во врска со Floopy... дали знаете што да праам? да го носам на мајстор или ??
Благодарам однапред на помошта:)
Што пишува поточно ако може да кажеш ?

Помош драги форумџии ....пред некој ден пробав да упалам едно куќиште уште од пред 7-8 години купено и ми бара нешто во врска со Floopy... дали знаете што да праам? да го носам на мајстор или ??
Благодарам однапред на помошта:)
Тој широкиот кабел што иде у флопито ..приклучен ли ти е

Или уште подобро... извади ги каблите ..широкиот и тој за струја од флопито, не ти треба флопи диск!
Неколку години неуклучено ..и не ти јавува нешто во врска со саатот?

Тој широкиот кабел што иде у флопито ..приклучен ли ти е

Или уште подобро... извади ги каблите ..широкиот и тој за струја од флопито, не ти треба флопи диск!
Неколку години неуклучено ..и не ти јавува нешто во врска со саатот?
абе глеј,коа го пуштам да работи почнува нормално се и после тоа црната позадина место да пише windows mi sе појавува eror и ми бара нешто за флопи:(

абе глеј,коа го пуштам да работи почнува нормално се и после тоа црната позадина место да пише windows mi sе појавува eror и ми бара нешто за флопи:(

Сликај со телефон или пиши што ти пишува.

Можеби имаш проблем со оперативниот систем, Најпрво пробај исклучиго флопито од BIOS , или искличиго од кабли , па потоа види што ке ти кажи .........

Не мора да сликаш... препиши од екранот..
пиши кој виндовс ти е инсталиран, и генерално конфигурацијата...

Не можам да го конектирам лаптопот со мобилниот, до пред некое време преку него се вклучував и на нет, а сега воопшто не сака да ме конектира. Ја имам програмата и ми се чини дека не би требало да е софтверски проблем, на кој и USB port да го закачам кабелот ми излегува ова.

Untitled.jpg

Чаре?

Не можам да го конектирам лаптопот со мобилниот, до пред некое време преку него се вклучував и на нет, а сега воопшто не сака да ме конектира. Ја имам програмата и ми се чини дека не би требало да е софтверски проблем, на кој и USB port да го закачам кабелот ми излегува ова.

Прегледај го приврзокот 45759

Чаре?
Restart na dvete PC/Tel

Zdravo. Edno prasanje za laptop dell n5010 za zvukot priklucen preku hdmi kabel mi vadi zvuk samo na dva kanali. Kako da go npravam da vadi zvuk 5.1.

Прегледај го приврзокот 45759

Чаре?

На друг пс работи?

Дечки зошто имам проблем со звукот , пуштам ЈУТУБ , песма кликам некоја и ништо не се слуша , па до 11 секунда застане такој
sl1v.png

и ова
sl2b.png

помош некој
--- надополнето: 6 јули 2012 во 13:38 ---
Нема потреба , само еден рестарт и завршив работа , во ред си е

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom