Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Дали има некоја програма што би можело игрите што не можат да се играат на Vista ili 7 да можат да се играат на и на XP,значи како поддршка за XP само за да можат да се играат игрите што не се наменети за овој оперативен систем.Дали има такво нешто или не?

Дали има некоја програма што би можело игрите што не можат да се играат на Vista ili 7 да можат да се играат на и на XP,значи како поддршка за XP само за да можат да се играат игрите што не се наменети за овој оперативен систем.Дали има такво нешто или не?
Нема. И препрочитај си го постот. 10 пати го читав за да го разберам. Ти иизлегува дека игрите неможе да се играат на Виста, седмица и икс-пе..

А зашто уствари не ставиш 7ца?

Како можи да се направи линкот да се отвара во ново јазиче оти на Хиперлинк ми го отвара на истото, а нејќам така.....
--- надополнето: Nov 20, 2011 4:36 PM ---
Најдов.....

Па во план сум но не знам дали ке може да биде се нормално со оваа конфигурација
Pentium(R) Dual Core E5300 2.60 GHz
2 GB Ram
Nvidia GeForce 9500GT 1GB
?

Стави. Рамот можеби би бил кнап ама солидно би одела.

Па во план сум но не знам дали ке може да биде се нормално со оваа конфигурација
2 GB Ram
?
Ке оди супер и вака. Имам сличен цпу и до пред 1 недела имав 2гб рам, и работи супер. Ако можеш слободно стави рам, барем уште 2. ;)

2 GB Ram
?

Па ако мислиш дека компјутерот нема да ти издржи 7ца, зошто мислиш ќе ти ги издржи новите игри? :)

драјвери за MS-7267 Ver: 5 неможам да најдам помош

Па ако мислиш дека компјутерот нема да ти издржи 7ца, зошто мислиш ќе ти ги издржи новите игри? :)

Па досега сите нови игри што се ги играм без проблем,па заради некои други коишто не поддржуваат XP затоа сакам да ставам 7 ама ке видиме не е итно
--- надополнето: Nov 21, 2011 2:48 PM ---
Дали некој знае како да го наместам преводот на некој филм да не ми бега многу напред односно да си оди преводот како што треба може ли преку BS Player да се направи нешто,има некое друго решение или тоа си е до преводот?

Дали некој знае како да го наместам преводот на некој филм да не ми бега многу напред односно да си оди преводот како што треба може ли преку BS Player да се направи нешто,има некое друго решение или тоа си е до преводот?
Ако е фиксно пометувањето, со БС-плеер (Ctrl+strelkite za levo ili desno)
Ако не е симни си subtitles modifier бесплатно од тука http://www.softset.ro/ .

Па досега сите нови игри што се ги играм без проблем,па заради некои други коишто не поддржуваат XP затоа сакам да ставам 7 ама ке видиме не е итно
--- надополнето: Nov 21, 2011 2:48 PM ---
Хм... не би рекол баш дека ги играш новите игри со 9500 ка и 2ГБ рам добро...
Како што реков и погоре, конфигурацијата ти е добра за да ја тера 7мицата, али ако сакаш да играш нови игри тогаш ке ти треба нов компјутер, или поточно (РАМ, Процесор, Графичка)

Сакам да симнам Battlefield 3, која зафаќа 13,5гб. Имам слободно 30гб. Ми вика there is no enough free disk space.
Чаре?

Сакам да симнам Battlefield 3, која зафаќа 13,5гб. Имам слободно 30гб. Ми вика there is no enough free disk space.
Чаре?

Чаре - ослободи простор во дискот. Ти можеш да ја симнеш играта (инсталациониот фајл од 13.5 гига) меѓутоа најверојатно играта инсталирана зафаќа повеќе од 16.5 gb, па поради тоа и ти ја дава таа грешка.

Чаре - ослободи простор во дискот. Ти можеш да ја симнеш играта (инсталациониот фајл од 13.5 гига) меѓутоа најверојатно играта инсталирана зафаќа повеќе од 16.5 gb, па поради тоа и ти ја дава таа грешка.

Цк
Пробав фајл од 300mb пак е исто....
Да му стиснам yes коа ќе ми искочи тоа дека неам место, ќе му биде нешто?
Да не е некој вирус, прв пат ми се случува ова... обично да имав 10 слободно, а да требаше 9,5 слободно, пак ми дозволуваше да симнам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom