Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
recuva

како и да е, шансите се мали за враќање на фајловите.

Најголеми се шансите да се вратат избришани документи. 96,252 % сум вратил до сега од форматиран хард диск-усб итн.. да не зборувам за избришани фајлови..102%

врати дел ама беја за никаде (нецелосно вратени) и дојде после еден со ЦД и го среди :icon_bigg:icon_bigg

фала за совет ама не е то то и мораше формат, башка вирус ги избришал фајлојте

Па ко ке ја уклучам сликата не се уклучува и егзекутерот а финтава е да се екстрактира тоа што е во селф екстракторот...то во ЦМД е само за да скријаш,е сега можда има друг начин преку ЦМД ама не го знам...:(

Со двоклик, ќе гледаш слика.
Сo десен клик - extract - ќе го отвориш зипот.

Го уклучвам ком. и по некоја секунда ми се исклучви мониторот го проверив кабелот но добро е ставен дали можи да е избришано нешто од графичката??
И дали знаете некоја добра Keylogger програма без вирус :D
Ај нека ми помогни некој :helou:

Со двоклик, ќе гледаш слика.
Сo десен клик - extract - ќе го отвориш зипот.

Да, ама селф екстракторот нема да се екстрактира ко ќе ја уклучиш сликата... а устватри то е штосот...

Го уклучвам ком. и по некоја секунда ми се исклучви мониторот го проверив кабелот но добро е ставен дали можи да е избришано нешто од графичката??
И дали знаете некоја добра Keylogger програма без вирус :D
Ај нека ми помогни некој :helou:

Добра Keylogger програма...https://www.refog.com/employee-computer-monitoring-software.html keylogs,program activity,clipboard(to so se kopira) можи и да ти испраќа и на мејл....

Зашто ми се појавува ова кога го вклучам лаптопчето, немам проблеми, работи се нормално како што треба...каде е проблемот ? фала.

Зашто ми се појавува ова кога го вклучам лаптопчето, немам проблеми, работи се нормално како што треба...каде е проблемот ? фала.

Имаш некој драјвер некомпатибилен со Оперативниот систем 7мицава....кликни на тоа ваљда ќе даде повеќе информации....

Драјвери за Делукс камера

ми треба драјвер за инсталирање на камера deluxe v-bo3 , кој има или знае кај да најдам нека пише, фала однапред :-)

еве вака:
одам во Tools/Options и правам да се симнуват во "D" Дискот..
и кога се слевине ми се троши и во "C" дискот :( а во Ц немам ич место, и како сега да го средам ова ср*ње ..
Помош..

еве вака:
одам во Tools/Options и правам да се симнуват во "D" Дискот..
и кога се слевине ми се троши и во "C" дискот :( а во Ц немам ич место, и како сега да го средам ова ср*ње ..
Помош..
Мислам дека ќе треба да избришеш нешто од С, пошо знам дека Виндоусот одвреме навреме си зафаќа простор на партицијата каде е инсталиран нели :) Temporary Internet Files и сл. Ако некој мисли поинаку, нека ме исправи.

Абе нема ништо брат, само Msn ми е во Program Files, а во оваа TEMP има многу работи шо ги имам слевинато и сега не можам да го најдам ова..
тоа се наоѓа некаде кај C:WINDOWS.. и така натаму .. и TEMP Има :)

Колку гигабајти имаш на С, штом само мсн имаш инсталирано??

Епа можно е да имаш вируси, ако немаш никакви игри инсталирано, песни и сл... Или симни си некој антивирус (побарај поназад за повеќе инфо и можен сличен проблем) или како крајно решение формат :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom