Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Веќе 2,3 недели ми се окочува глуфчето нагло.. а приклучено е од куќиштето..
на сред игра, ке преќине да мрда и треба да рестартирам компјутерот ...
и секојпат ми прави вака...
дај кажете шо е проблемот оти ке го скшрам! :)

Некој програмче за да на седмицава го делитнам тоа доле што ми се појавуе и ми кажува дека е пиратски...да го снема тоа ?

Веќе 2,3 недели ми се окочува глуфчето нагло.. а приклучено е од куќиштето..
на сред игра, ке преќине да мрда и треба да рестартирам компјутерот ...
и секојпат ми прави вака...
дај кажете шо е проблемот оти ке го скшрам! :)

1. Приклучи го во друг USB влез
2. Друг маус

арно тоа него... да не се укочува и цел компјутер у меѓувреме :D

ами незнам можно и до тоа да било ама мене ми е на firefox кога имав не ми праело вака
епа пробај со фајрфокс де, ако праи проблеми ондак проблемот е тоа што ти кажав.

арно тоа него... да не се укочува и цел компјутер у меѓувреме :D

епа пробај со фајрфокс де, ако праи проблеми ондак проблемот е тоа што ти кажав.
па проблемот ми беше пошо не инсталирам ништо на компјутерот пошто мака ми е да ги бришам после ама сеа се среди незнам како шо али мене ми се имаше десено овај проблем од ко ми закоче 2-3 пати chromot но сеа ок е е
фала на помошта

пс. мене чудно ми беше дека и лозинките кога идев на save password не ми ги зачувуваше али сеа и тоа се испрај

Избришав едно програмче за дигиталниот апарат (преку uninstall) арно ама не се среди како што треба и сега кога се пушта компјутерот излегува ова
10105979.jpg

иако во startup-от тоа не е селектирано
96297362.jpg

Чаре? Можи да го избришам мануелно од регистарот?

Мојот проблем мислам дека е од областа на интернетот но ај да не го тупам ќе кажам што и како иде.
Msn messenger-от си работи беспрекорно, но проблемот се јавува штом сакам да покопам по историјата на чет. Финтата е што буквите се смалени, не можам да зумирам.
Има решение ова ако го пастирам тој текст во word, но тоа не е најдоброто. Word споро го процесира ова, (како и повеќето комплексни операции со текст/слика).

Мојот проблем мислам дека е од областа на интернетот но ај да не го тупам ќе кажам што и како иде.
Msn messenger-от си работи беспрекорно, но проблемот се јавува штом сакам да покопам по историјата на чет. Финтата е што буквите се смалени, не можам да зумирам.
Има решение ова ако го пастирам тој текст во word, но тоа не е најдоброто. Word споро го процесира ова, (како и повеќето комплексни операции со текст/слика).

Пробај со Ctrl+плус или пак со Ctrl+scroll.

Имам на лап топ Убунту тоа школското, сакам да инсталирам XP ама пред тоа, да го поделам хардискот за да остане и ова Убунту се ова треба преку усб ајде некој нека пише нешто да пробам.

Може ли да се направи на Opera како на Google Chrome доле во старт лентата. Како на Chrome ко се дешава нешто на страната или ко ти пишат на фејсбук доле кај старт лентата почне да трепка. А на Opera го нема тоа. Може ли да се направи?

Имам на лап топ Убунту тоа школското, сакам да инсталирам XP ама пред тоа, да го поделам хардискот за да остане и ова Убунту се ова треба преку усб ајде некој нека пише нешто да пробам.
Читај ја оваа страна објаснува голем дел од тоа што ти треба да знаеш. Потоа Инсталираш XP преку усб а тоа како да нарпавиш имаш тука со софтвер кој што ќе го симнеш од тука и то.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom