Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Постои и се викаше фине ридер или така нешто беше , не сум го употребувал сто години!

Леле грешка,извинете,старост ќоравост,се надевам нема лутиш!

Не бе, не. Битно е да се игра, не е битно кој ќе победи.

Извинете за оф-топик. Битно е да циркулира позитивна енергија. :)

Ми сецкаат клиповите на јутуб, онака се закочува и после една секунда продолжува али не од таму кај што се закочило...ме иритира ми иде да го запалам пц-во.:nerv:
Иначе процесорот ми е 2GHz и рам 1.5 :jaj:
И да, имам уште еден проблем..неможам да го форматирам, пред 3-4 години незнам ни ја зошто на веке постоечка инсталација почнав нова:kesa:(изглеа за да видам како иде :) ) и сеа коа ставам ЦД почиња да се "чита" и да го оставам 5 дена пак нема да се прочита....некој лек?

ABBYY Fine Reader, прво конвертираш од слика во ворд документ, и тераш даље.
Може и од .pdf во ворд. :)
А, не е подобро со ABBY Scan To Office?

--- надополнето ---

Ми сецкаат клиповите на јутуб, онака се закочува и после една секунда продолжува али не од таму кај што се закочило...ме иритира ми иде да го запалам пц-во.:nerv:
Иначе процесорот ми е 2GHz и рам 1.5 :jaj:
И да, имам уште еден проблем..неможам да го форматирам, пред 3-4 години незнам ни ја зошто на веке постоечка инсталација почнав нова:kesa:(изглеа за да видам како иде :) ) и сеа коа ставам ЦД почиња да се "чита" и да го оставам 5 дена пак нема да се прочита....некој лек?
Дајму на некој 300ден, и се е решено.

Некој програм за скратување на песни ?

Пр. од некоја песна да го извадиш само рефренот ...

а како се прави ?

ако може нешто подетално да ми кажеш

а како се прави ?

ако може нешто подетално да ми кажеш

Има опција Nero soundtrax.. Внесуваш траката и после селектираш кој дел сакаш да го сечеш од песната...исто така можеш и со audicity еве ти линк погледај..

во случај ако го заборавиш пасвордот од акаутнтот има опција да се уклучиш меѓутоа
1. без да го форматираш пц-то и
2. со исклучок на Safe Mode??
има нешто трето??? :salut:

Не беше лошо да напишеш за каков оперативен систем се работи, сепак мислам дека ке ти помогне оваа алатка или пак можеби оваа алатка.
Постапката ја има објаснето на дадените сајтови, важно лесно е за работа :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom