Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
ke moze li nekoj da mi kaze kako da instaliram ili pojma neam kako da stavam na PCvo makedonska podrshka ! OS ne mi e original :S i nebiva da go simnam od microsoft...ako moze nekoj da pomogne.... :nesvest:

Еден друг член имаше ист проблем. [post=3271776]Еве го решението[/post].

ABBYY FineReader 10 - препознава текст на (скенирана) слика. (сѐ што се скенира се внесува како слика, па со оваа програма со претвара во текс)

ABBYY PDF Transformer 3.0 - претвара ПДФ (со текст, слики и останато што има во него) во други формати вклучувајќи го и Word, и обратно. Што имам гледано, работи одлично (јас лично немам работено со ниеден).

И двете се купуваат. Пробни верзии имаш од нивниот сајт.

добар одговор
фала
п.с. фала и на другите одговори но овој највеќе ми помогна :)

знае ли некој дали можам да го решам ова Genuine Microsoft срање (you may be a victim of software counterfeiting)??? црна позадина нон-стоп...
освен форматирање и нова инсталација има др.решение?

знае ли некој дали можам да го решам ова Genuine Microsoft срање (you may be a victim of software counterfeiting)??? црна позадина нон-стоп...
освен форматирање и нова инсталација има др.решение?

Провери си ПП

An audio device was disconnected or reconfigured. Verify that the audio device is connected, and then try to play the item again.
Воа ми го дава додека слушам музика во ВМП12.
Знае ли некој шо му е бутурот?

cnbl.jpg

Излегвит на секое, не можам никако да го средам. Чаре?

Fantom напиша:
cnbl.jpg

Плус, во task manager кај processes имам едно милион rjvjlsvw.exe... Чаре и за ова?

Што анти вирус имаш, дали скенира со него. исто така симни си ццлеанер, и пушти го нека исчисте.:helou: Пиши што си направил

Еј ке може некој да ми каже колку пари е ставање на 1 ГБ рам ?

Имам проблем со win rar еве што ми јави коа го отпакувамUnexpected end of archive The volume is corrupt значи фајлот нема пас така сто:toe: помош

зависи каде од 500-1500

Имам проблем со win rar еве што ми јави коа го отпакувамUnexpected end of archive The volume is corrupt значи фајлот нема пас така сто:toe: помош

Не си ги симнал сите делови од рарот и не може да се отпакуваат.

Утната е темата.
Инаку имаш ценовници на интернет не би сакал да ги рекламирам фирмите побарај на google од неколку ИТ компании во земјава.

An audio device was disconnected or reconfigured. Verify that the audio device is connected, and then try to play the item again.
Воа ми го дава додека слушам музика во ВМП12.
Знае ли некој шо му е бутурот?

Реинстал на драјверите за звучната (значи бришеш сегашни, рестартираш, инсталираш најнови, рестартираш)

cnbl.jpg

Плус, во task manager кај processes имам едно милион rjvjlsvw.exe... Чаре и за ова?

Оди во RUN, пиши msconfig, па оди во Startup и таму среди си кои сервиси да ти стартуваат заедно со Windows. И шутни го (end process) на сите rjvjlsvw.exe

има ли некој free програм за видео обработка? и да ми пушти линк на пп. или некој торент со key generator и се туто комплето? =)

има ли некој free програм за видео обработка? и да ми пушти линк на пп. или некој торент со key generator и се туто комплето? =)

Не ти врши работа Windows Movie Maker?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom