За првиот делke moze li nekoj da mi kaze kako da instaliram ili pojma neam kako da stavam na PCvo makedonska podrshka ! OS ne mi e original :S i nebiva da go simnam od microsoft...ako moze nekoj da pomogne.... :nesvest:
добар одговорЕден друг член имаше ист проблем. [post=3271776]Еве го решението[/post].
ABBYY FineReader 10 - препознава текст на (скенирана) слика. (сѐ што се скенира се внесува како слика, па со оваа програма со претвара во текс)
ABBYY PDF Transformer 3.0 - претвара ПДФ (со текст, слики и останато што има во него) во други формати вклучувајќи го и Word, и обратно. Што имам гледано, работи одлично (јас лично немам работено со ниеден).
И двете се купуваат. Пробни верзии имаш од нивниот сајт.
Провери си ППзнае ли некој дали можам да го решам ова Genuine Microsoft срање (you may be a victim of software counterfeiting)??? црна позадина нон-стоп...
освен форматирање и нова инсталација има др.решение?
Плус, во task manager кај processes имам едно милион rjvjlsvw.exe... Чаре и за ова?Fantom напиша:
Излегвит на секое, не можам никако да го средам. Чаре?
зависи каде од 500-1500Еј ке може некој да ми каже колку пари е ставање на 1 ГБ рам ?
Не си ги симнал сите делови од рарот и не може да се отпакуваат.Имам проблем со win rar еве што ми јави коа го отпакувамUnexpected end of archive The volume is corrupt значи фајлот нема пас така сто помош
Утната е темата.Еј ке може некој да ми каже колку пари е ставање на 1 ГБ рам ?
Реинстал на драјверите за звучната (значи бришеш сегашни, рестартираш, инсталираш најнови, рестартираш)An audio device was disconnected or reconfigured. Verify that the audio device is connected, and then try to play the item again.
Воа ми го дава додека слушам музика во ВМП12.
Знае ли некој шо му е бутурот?
Оди во RUN, пиши msconfig, па оди во Startup и таму среди си кои сервиси да ти стартуваат заедно со Windows. И шутни го (end process) на сите rjvjlsvw.exe
Излегвит на секое, не можам никако да го средам. Чаре?
Плус, во task manager кај processes имам едно милион rjvjlsvw.exe... Чаре и за ова?
Не ти врши работа Windows Movie Maker?има ли некој free програм за видео обработка? и да ми пушти линк на пп. или некој торент со key generator и се туто комплето? =)