Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
14alszp.jpg
Help about Photoshop CS4 Extendet 1v11.

Edit: Средено.

Heeelp! Како да го средам микрофонот, имам ново куќиште и се е океј ама ми вика скајп can not hear you talk, зошто е така? Имам слушалки и добро се ставени ама така ми вика :S:S:S

Heeelp! Како да го средам микрофонот, имам ново куќиште и се е океј ама ми вика скајп can not hear you talk, зошто е така? Имам слушалки и добро се ставени ама така ми вика :S:S:S

Мислам дека треба да направиш Enable Microphone или некоја слична опција, да му дозволи на микрофонот да „дејствува“.

Имаш Windows 7? (или Vista?)

Таму Skype дупчи со микрофонот.

Mи праи проблеми тоа Windows Genuine... снемав нет од 4 сабајле до сеа немав. Ми се појави тоа WG и додека траеше инсталирањето ми стигна нет. Потоа коа заврши тоа инсталација пак снемав. Демек windowsot не ми го поминал тестот:toe:
сеа по некоја грешка пак ми стигна нет, али осеќам пак ќе го снема и ќе го скршам компјутеров... шо да праам сеа, не можам тоа да го избришам :toe:

Mи праи проблеми тоа Windows Genuine... снемав нет од 4 сабајле до сеа немав. Ми се појави тоа WG и додека траеше инсталирањето ми стигна нет. Потоа коа заврши тоа инсталација пак снемав. Демек windowsot не ми го поминал тестот:toe:
сеа по некоја грешка пак ми стигна нет, али осеќам пак ќе го снема и ќе го скршам компјутеров... шо да праам сеа, не можам тоа да го избришам :toe:

За ова Windows Genuine некој од форумџиите ќе ти прати ПП...
За нетот...имаш телефонски број од провајдерот..прво провери дали од таму се прекините, ако не се.... тогаш барај го проблемот кај тебе...

За ова Windows Genuine некој од форумџиите ќе ти прати ПП...
За нетот...имаш телефонски број од провајдерот..прво провери дали од таму се прекините, ако не се.... тогаш барај го проблемот кај тебе...

проверив, проблемот најверојатно е од Windows Genuine.
фала :)

проверив, проблемот најверојатно е од Windows Genuine.
фала :)

Windows Genuine.....може да ти прави проблеми со оперативниот систем тек после истекувањето на триесетиот ден од инсталирањето на виндовсот......:toe:

А дали провери во

Control panel-system-device manager..... во тоа списокот на хардверските елементи да не има некој жолт извичник?

Како да направам utorrent, торентите да ми ги спушта во Local Disk:D ? :wink:

Options - Preferences - Directions - Штиклирај ги првите две и стави кај сакаш да се симнува

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom