Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
moze li nekoj da mi kaze kako da si ja instaliram mak podrska

Start > Control Panel > Regional and Language Options > и намести вака:

makpodrska1.jpg

makpodrska2.jpg

makpodrska3.jpg

И јас иам слична фрка...

Имам Македонска поддршка, исто така инсталирав и фонтови. И сега download-ирав еден француски филм и download-ирав и македонски превод за него, преводот е точна екстензија исто како и филмот, но кога го пуштам преку BS player и кога го ставам преводот, го пушта но во стил као да не го препознава фонтот, се појавуваат измешани букви...

Ако може некој да помогне, секој совет е добредојден, ако не ке му вградиме крилја на кукиштето ^.^ :toe:

И јас иам слична фрка...

Имам Македонска поддршка, исто така инсталирав и фонтови. И сега download-ирав еден француски филм и download-ирав и македонски превод за него, преводот е точна екстензија исто како и филмот, но кога го пуштам преку BS player и кога го ставам преводот, го пушта но во стил као да не го препознава фонтот, се појавуваат измешани букви...

Ако може некој да помогне, секој совет е добредојден, ако не ке му вградиме крилја на кукиштето ^.^ :toe:

Во плеерот во опциите побарај таму кај Subtitles да наместиш тоа Encoding да ти биде Central European. Ова е за сите плеери.

јас имам проблем!кога симнувам торент ќе почекам 5-10 мин и тоа си стои на 0% ако може некој да помогне! :toe:

јас имам проблем!кога симнувам торент ќе почекам 5-10 мин и тоа си стои на 0% ако може некој да помогне! :toe:

има ли сеедери на торрентот.. и пиши преку кој програм за торренти го користеш... бтв ти препорачувам uTorrent.

ако може да кажеш зошто на US.. кај мене е на Мак... и си е ок. :toe:

Некој програми не се инсталираат ако е мак локацијата, Registry Mechanic беше една од таа програма сега незнам дали го има истиот проблем за тоа е нај боље United States :pipi:

Во плеерот во опциите побарај таму кај Subtitles да наместиш тоа Encoding да ти биде Central European. Ова е за сите плеери.

Нишо брат.. не најдов такви опции ни на Power Dvd Deluxe ни на BS player.
Кренав раце од МК превод. Пуштив со Англиски превод и топ е.
Сепак фала.

а може некој да ми објасни што значат тие seeds и зошто треба да има seeds!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom