- Член од
- 15 април 2009
- Мислења
- 657
- Поени од реакции
- 112
moze li nekoj da mi kaze kako da si ja instaliram mak podrska
Start > Control Panel > Regional and Language Options > и намести вака:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
moze li nekoj da mi kaze kako da si ja instaliram mak podrska
Location не го ставај на Macedonian стави го на United StatesStart > Control Panel > Regional and Language Options > и намести вака:
![]()
Location не го ставај на Macedonian стави го на United States
И јас иам слична фрка...
Имам Македонска поддршка, исто така инсталирав и фонтови. И сега download-ирав еден француски филм и download-ирав и македонски превод за него, преводот е точна екстензија исто како и филмот, но кога го пуштам преку BS player и кога го ставам преводот, го пушта но во стил као да не го препознава фонтот, се појавуваат измешани букви...
Ако може некој да помогне, секој совет е добредојден, ако не ке му вградиме крилја на кукиштето ^.^![]()
јас имам проблем!кога симнувам торент ќе почекам 5-10 мин и тоа си стои на 0% ако може некој да помогне!![]()
јас имам проблем!кога симнувам торент ќе почекам 5-10 мин и тоа си стои на 0% ако може некој да помогне!![]()
Има семиња(seeds) ???
има ли сеедери на торрентот.. и пиши преку кој програм за торренти го користеш... бтв ти препорачувам uTorrent.
Епа неможеш да симнуваш торент кој нема seeds :nenene: Нема од кој да го влечеш торентот :wink:користам uTorrent и нема seeds!
Епа неможеш да симнуваш торент кој нема seeds :nenene: Нема од кој да го влечеш торентот :wink:
ако може да кажеш зошто на US.. кај мене е на Мак... и си е ок.![]()
Во плеерот во опциите побарај таму кај Subtitles да наместиш тоа Encoding да ти биде Central European. Ова е за сите плеери.
На пп.а може да се направи нешто за да има seeds! или кажи ми од која страна да симнувам торенти!![]()