Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Ужасно ми треба туторијал за ArtCamPro ако некој има ве премолувам да ми дајте.Или линк да си сметнам.Честам шо сакате

Идајте пп и ве честам шо сакате фала мн

Сакав да ставам некои слики на мп4 и сеа сакам да избришам една ама нејке пишува

Cannot remove folder ': The file or directory is corrupted and unreadable

помош околу бришењено плс:toe::uvo:

Може ли помош околу ова. Се обидувам да инсталирам Ez Drummer и ми ја појавува следнава порака
53017120.jpg

Средив работа со ова, проблемот бил во ezdrummer.dll фајл.
Фала на советите во секој случај :smir:

Сакав да ставам некои слики на мп4 и сеа сакам да избришам една ама нејке пишува

Cannot remove folder ': The file or directory is corrupted and unreadable

помош околу бришењено плс:toe::uvo:

Пробај со unlocker 1.8.7 , ако он не помогне ништо нема. Еве линк:

http://www.softpedia.com/get/System/System-Miscellaneous/Unlocker.shtml

Откако ќе го пуштам компјутерот по извесно време ми вади svchost.exe aplication error и што и да стиснам после неам звук. Драјвери 100 пати преинсталирав, а и порано еднаш ми се појави ова ама заборавив како го решив:pusk:

pozee4

Хмм... не ми текнува некое посебно решение... само вака, ако имаш пиратски Windows и ако автоматските апдејти ти се ON стави ги на OFF и ако во ерор пораката има повеќе детали за еророт побарај на Google со сите детали, ако не... незнам :toe:

Уствари знам... стај си Linux и нема да се замараш со вакви срања :pos:

Абе се пробав од тие, немаше да прашувам тука да не беше така, финтата е што низ нет нема за мојот проблем. Се се за вируси што се кријат во svchost.exe, или па случај кога тој ерор го предизвикува WMP:toe:.

Еве и младичов го има тој проблем никој не му помага :pos:
Se resava simni se combo fix i fix up sum gi imal ovie problemi probano e i reseno pozdrav:smir:

користам гугл хром па неможам да симнам ншто од ју тубе со ниту еден ју тубе даунлоадер дали некој може да ми помогне .

користам гугл хром па неможам да симнам ншто од ју тубе со ниту еден ју тубе даунлоадер дали некој може да ми помогне .

Стави си Мозила ,Сафари или нешто друго ... хром и кај мене заебава за многу работи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom