Ѓорче 1932
тој сум...
Немаш ставено линк за даунлоад?!?!
Еве ти линк...
http://download.cnet.com/Advanced-SystemCare-Free/3000-2086_4-10407614.html?tag=mncol
И јас го имам ова во пц,многу е добро,врши работа

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немаш ставено линк за даунлоад?!?!
Druze nekoi instalacii baraat da bidat raspakuvani. Raspakuvaj go vo poseben folder i probaj da instaliras i kazi so si napravil pozdrav
Не помогна тоа,мислам дека фали тој PLUG.cab само не можам да најдам на интернето нешто такво да симнам..
Симни ја од друго место и пробај пак да ја инсталирашНе помогна тоа,мислам дека фали тој PLUG.cab само не можам да најдам на интернето нешто такво да симнам..
Ништо..Вико ај ископирај го делот од c:\docume~1..........plug.cab и пастирај кај адрес бар во мој компјутер...види дали ќе се екстрахира нешто!
Симни ја од друго место и пробај пак да ја инсталираш![]()
Види исчисти го регистрите со CCleaner па пробај пак да не има некој регистар што прави проблем:jaj:Инаку ја симна програмата од официјалната страна? ако од таму ти прави пак ерор значи нешто до компјутерот еНишто..
Минимун од 5 различни места имам симнено и се истиот ерор![]()
да го запамти зумот?kaj se podesuvashe na firefox za go pamti zumot?
daда го запамти зумот?
кога зумираш со
crtl+кругчето на маусот.... и затвораш Firefox...кога ќе отвориш пак да биде исто во зум?
брат јас имам 3.5.2 и правам зум на кајганава... затворам.. коа ќе отворам пак исто е на зум... пробај инсталирај најноватаda
ne go pamti so poslednava verzija 3.5
predhodno so 3.0.0.11 pamtese
ќе те замолам ако не знаш нешто немој само да предпоставуваш...Па фаќа на секоја верзија само треба за секоја страна посебно да наместиш![]()