Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Лиценца за сони вегас про, оригинална све сосе кутија комплет купена, ја инсталирав на еден пц, ќе може да ја избришам од тој пц па на друг да ја инсталирам?

Имам уште 24 гига слободни у Ц. Ама лапотов не ми е за формат, го форматирав пред 1 месец. Дајте совет како да ослобдам простор, дали е препорачливо она compress your files, или дали има некој начин без формат да додадам гигабајти од Д у Ц.
Батали додавање. Нека не те мрзи - Disk Cleanup (Windows има своја алатка за бришење) - C партиција - клик Clean up system files Ова колку простор може да ти ослободи...Мене пред некој ден, скоро 9 GB.[DOUBLEPOST=1417197293][/DOUBLEPOST]
mi se pojavuva tn plavi ekran smrti vo event viewer iam greska
kernel power 41 (63)
BugcheckCode
265
imam instalirano service pack 1 (iam win 7)
na sekoj 2 den mi se pojavuva :S
Update на драјверите би требало да реши проблем.

Последно уредено од модератор:
На Хром кога затврорам таб и кога пишувам прва буква од веб адреса има звук како некоја дирка од пијано. Нешто слично како sticky keys кога повеќе пати ќе притиснеш Shift. Рестартирав лап топ, унинсталирав па пак инсталирав Хром и истото. На другите бровзери нема ваков проблем.

Исклучи windows explorer звуци. Не е до Хром.

Capture.JPG

Последно уредено од модератор:
Zdravo! Imam Windows 7 koga kje go priklucam komjuterot se pojavuva crn ekran i strelkata od gluvceto i taka ostanuva, isto mi se sluchuva i preku safe mode. Resenie?

дај ми линк да симнам ако сакаш,да не симнам нешто погрешно.за виндоус 7 се работи
http://www.mediafire.com/download/w50b2w0je1mllv2/Activator.rar eve ti go,samo pred da go simnes izgasi go antivirusot zatoa sto go detektira kako virus,od koa kje go donloadiras samo ukluci go cekas 30 sec,kje ti pobara restart i toa e toa.Dokolku ti pobara kod na mediafire eve go:CYXIK

Направив формат на компјутеро во маалото, инсталирав windows 7 32 bit и ги инсталирав сите драјвери и пак нема звук... што може да е проблемот?

Дали се добри овие конфигурации? :)
Графичка
VGA Point of iew GT 610 2048MB SDDR3 DVI/HDMI 64-bit(VGA-610-C5-2048)
Graphics Processing Unit GeForce GT 610
Microsoft DirectX Microsoft DirectX 11.1 API (feature level 11_0)
Graphics core speed 810 MHz
Memory 2048 MB
Memory type DDR3
Memory Speed 1066 MHz
Memory bus 64 bit
Shader processors 48
Shader clock 1620 MHz
DVI 1x
HDMI 1x
SPDIF
VGA 1x
Interface PCI Express 2.0
Supplemental power connector -
Cooling technique active
SLI -

Процесор
INTEL Pentium G2030(3M Cache, 3.0 GHz LGA1155)box
  • Processor Number G2030
  • Number of Cores 2
  • Number of Threads 2
  • Clock Speed 3 GHz
  • Intel® Smart Cache 3 MB
  • DMI 5 GT/s
  • Instruction Set 64-bit
  • Instruction Set Extensions SSE4.1, 4.2
  • Embedded Options Available No
  • Lithography 22 nm
  • Max TDP 55 W
  • Thermal Solution Specification 2011C
РАМ
DDR3 1333-4GB -SODIMM KINGSTON (M51264J90)

И кој игри ќе можам да ги играм:)

Направив формат на компјутеро во маалото, инсталирав windows 7 32 bit и ги инсталирав сите драјвери и пак нема звук... што може да е проблемот?
Може да не е тој драјвер или да ти фали уште нешто. Звучници, ако имаат надворешно напојување, провери дали се приклучени во струја и вклучени ON/OFF. При поврзување, ако се ставени во розев порт, стави ги во СИН или ЗЕЛЕН. Розевиот е за микрофон. Провери ова, па, ако и тогаш нема, напиши.

Може да не е тој драјвер или да ти фали уште нешто. Звучници, ако имаат надворешно напојување, провери дали се приклучени во струја и вклучени ON/OFF. При поврзување, ако се ставени во розев порт, стави ги во СИН или ЗЕЛЕН. Розевиот е за микрофон. Провери ова, па, ако и тогаш нема, напиши.
Звучниците пред форматот работеа, а оперативниот систем беше xp. Сега и ставив windows 7 32 битен, бидејќи имаат 2 гб рам, ги инсталирав драјверите, и пак нема звук. :/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom