Пробај со!Очигледно не
на филмот да графички да залепам текст (превод)
дај некој поискусен нека одговори
Фала на помошта како и да е.
Ultra Video Joiner
едноставен е за користење.
Пробај со!Очигледно не
на филмот да графички да залепам текст (превод)
дај некој поискусен нека одговори
Фала на помошта како и да е.
Постои ли опција на Mozilla при логирање да не ме прашува дали да ги памети лозинките туку автоматски да ги чува?
Значи да не ми се појавува ова:
Не ми е јасно како може без антивирусот да работи.. Ако има врска со тој фајл.. Али не е битно, инсталирај си друг антивирус.. АВГ-то неверојатно многу замара...Едвај го избришав AVG, само што ќе го инсталирав ми излегуваше BSOD. Моментално сум без антивирус и се фукнционира нормално но незнам до кога ќе може вака
Кој ОС сакаш да го инстлаираш ?Ми дадовте пред некој месец програма за да направам бутабилно усб и да форматирам пц, но сега не знам како се викаше. Помош некој...
--- надополнето: Nov 14, 2011 7:57 AM ---Која верзија на Mozilla е оваа?
Кај мене е вака.
исто е кај тебе само што е на македонски
Програма за bluetooth е, не е за wifi. Јави се кај тие што им плаќаш за интернет.Дали може некој да ми даде подетално инфо за Plugfree network значи програмов се инсталираше со инсталационото цд од драјверите од матичната и се работи нјаверојатно за некоја алатка на Fujitsu. E сега она што ме интересира дали може тоа да биде проблем за слаба брзина на интернетот... споредено телефонот со wifi и компјутеров телефонот побрзо отвара ... и како може да проверам каде е проблемот...
Така не може....мора прво да праша...шо ако дојдам јас кај тебе и се најавам на нешто и без моја дозвола да се зачува моја информација.....ме разбираш ?Епа штиклирана ми е опцијата и пак ме прашува дали да ги памети лозинките. Мене ми треба веднаш да ги зачува.
Да, всушност таква беше и поентата. И затоа прашањето беше дали воопшто постои таква можност ама океј.Така не може....мора прво да праша...шо ако дојдам јас кај тебе и се најавам на нешто и без моја дозвола да се зачува моја информација.....ме разбираш ?
http://www.youtube.com/user/SiberSystems#p/a/u/1/eki6J83l9E0Да, всушност таква беше и поентата. И затоа прашањето беше дали воопшто постои таква можност ама океј.
Сепак ми треба програма што ќе ги чува сите лозинки, ми ја препорачаа Roboform погоре ама никако не можам да ја инсталирам неа за Mozilla.
Јасно тоа ама при инсталација пасивна е опцијата за штиклирање на Mozilla.
http://www.roboform.com/platforms/browsers/firefoxЈасно тоа ама при инсталација пасивна е опцијата за штиклирање на Mozilla.