Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Кај едно другарче на секој пола час на Вин7 му се појавува да купи Вин и позадината му е црна и неможе да ја смени, решение?

Имам нов лап топ, ми го дадоја со инсталиран Убунту, го преинсталирав и му ставив Виндовс 7. Е сега не ми го препознава network adapter-от(претходно го препознаваше, ама некој драјвер инсталирав па после не го препознаваше).

Имам нов лап топ, ми го дадоја со инсталиран Убунту, го преинсталирав и му ставив Виндовс 7. Е сега не ми го препознава network adapter-от(претходно го препознаваше, ама некој драјвер инсталирав па после не го препознаваше).

Проба со System Restore ?

Секако бев на почеток го преинсталирав. Че пробам после од некаде на интернет да го поврзам, оти преку Кејблтел не можам за да сметни апдејти и драјвери

А да пробаш на икончето во таскт барот што тие е за мрежата да стегнеш десен клик па troubleshoot problems и да види каде е проблемот и дали ке го реши:)

Пиратерија не е дозволена, тој горе нека си побара Windows Loader у гугл, првата линк од mydigitallife е лоадерот.

Истото шо го пуштив како линк го напиша сега ти... и сега??? јас сум пират ти не?

Кај се проверува температура на пц? :)

Кај се проверува температура на пц? :)
Симнија оваа програма и ке ја провериш температурата на сите компоненти и многу повеќе!
За проверка на температура оди Компјутер->Сензор.
И на македонски е:)

Симнија оваа програма и ке ја провериш температурата на сите компоненти и многу повеќе!
Product key или слабо? :)

п.с. Фала :)
--- надополнето: Oct 8, 2011 2:29 PM ---
Едит: Ме мрзи да барам по нетов сеа :) Нормално колку треба да е температурата на матичната, на процесорот?

Мене ова ми покажува:

Field Value
Sensor Properties
Sensor Type Fintek F71882/883 (ISA A00h)
GPU Sensor Type Diode (NV-Diode)

Temperatures
Motherboard 35 °C (95 °F)
CPU 20 °C (68 °F)
CPU #1 / Core #1 26 °C (79 °F)
CPU #1 / Core #2 45 °C (113 °F)
Aux 31 °C (88 °F)
GPU Diode 56 °C (133 °F)
SAMSUNG HD161HJ [ TRIAL VERSION ]

Cooling Fans
CPU 2183 RPM
GPU 61%