iLoveРАКОМЕТ
kajganer
- Член од
- 20 ноември 2008
- Мислења
- 2.905
- Поени од реакции
- 400
хх, ае ок..Ти го дадов одговорот во мојот претходен пост и тоа со болдирани и зголемени букви...
чекај да го симнам )
хх, ае ок..Ти го дадов одговорот во мојот претходен пост и тоа со болдирани и зголемени букви...
Зошто C:,D: и цедињата ми ги отвара во Search ? Кога ќе појдам во My Computer и ќе стиснам во C: или D: ми се отвара Search прозорецот. Пробував нешто во Folder Options дали нешто ќе се направи но ништо не се смени. Прегледај го приврзокот 38079Прегледај го приврзокот 38081Прегледај го приврзокот 38080
Дали е тоа дека кладов икони од Vista ?
И порано вака ми беше но немаше тогаш икони од Vista, но потоа го фоматирафме компјуерот.
Pozz.
Последната едиција од 7 верзијата (7.11.11.0 нешто така беше).дечки.. дајте некоја асална верзија на неро за вин седмица али да не е трајал верзија или крак нешо да има со него едно друго...
најдов вцерзија 10ка и ја симнав само не е уште инсталирана. незнам дали ке бара лиценца или нешо друго не ми треба за да ми служи само за 30 дена :\Последната едиција од 7 верзијата (7.11.11.0 нешто така беше).
На замунда имаш, чедо
Изгледа по аватаров те препознале :tv:Во google chrome во google accounts ми дава локација Алжир. Македонија не постои во опции (ни фиром, ни тфиром). Јас не ја гледам или...Чаре некое?
Како прво ова не е warez форум, а како второ увек можеш од замунда да си симнеш торент.Форматирав PC па ми треба OFFICE сеа, дали ќе може линк за данлоуд :smir: