M
Mario Gómez
Гостин
Edit: Sredena rabota, fala Korun. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кога пробам да го инсталирам новиот месенџер ми се појавува ова „Not a valid Win32 application“ што е проблемот?![]()
Кога пробам да го инсталирам новиот месенџер ми се појавува ова „Not a valid Win32 application“ што е проблемот?![]()
Само што го форматирав компјутерот не сум бришал ништо. Пробав со бришење на кешот ама пак исто, и за мојот ОС симнувам.Претпоставувам си го избришал и оној стариот виндоус месенџер што оди со виндоусот па затоа ти праи проблем или не си го спуштил целосно!
Исчисти го кешот и доунлод хистори и спушти го одново и кога го спушташ види дали е наменет за твојот ОС и дали го подржува истиот!
Само што го форматирав компјутерот не сум бришал ништо. Пробав со бришење на кешот ама пак исто, и за мојот ОС симнувам.![]()
може мала помош? малце по комплициран проблем имам ама неможам да најдам соодветен програм да го средам
Вака.. имам јузер манјуал за сајзер не е битно али ПДФ формат е.. е сеа не е текст него слики се во него т.е од оригинално усер мануал е скенирано и автоматски ко слики ги дава Е сеа.. мене ми треба некое програмче за препознавање на карактери т.е да го експортирам од пдф у ворд.. најдов ја еден конвертор и тоа ABBYY Fine Reader али тој може само една страница да ја препознае со карактери а ја имам 170 и си имам проблем.. ако има некој вакво програмче слично да ми даде шо не бара сериски или било какви тракатанци би ви бил благодарен многу
Го користам ABBY Fine Reader 10 и одлично функционира.
Имав за едитирање книга од преку 300 страни, ја отворив и ја среди програмчето за помалку од саат време.
Не е многу сложена програмата, освен ако си ептен нуб, тогаш користи туторијал, што да ти кажам?
прочита шо пишав? од 170 страни ми дава само првата да ја зачувам не е регистриран а неможам ни да најдам крак или сериски број.. ако имаш да ми даде давај ке завршам табота и те како !!!